Lütfen bekleyin..



Batman'da eğitime kar engeli

03 Ocak 2016, 16:13 - Okunma: 2832

Batman'da etkili olan kar yağışı ile birlikte yaşanan don ve buzlama nedeni ile Batman merkezde 1, Sason'da 2 gün eğitim-öğretime ara verildi.

Batman'da etkili olan kar yağışı ile birlikte yaşanan don ve buzlama nedeni ile Batman merkez ve merkeze bağlı köylerde  eğitim-öğretime bir gün ara verildi.

Sason ilçe kaymakamlığından yapılan açıklamada ise, kar yağışı ile birlikte yaşanan don ve buzlama nedeni ile Sason ve bağlı köylerinde tüm okullarda eğitim-öğretime 2 gün ara verildiği bildirildi.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, “Sason ilçemizin genelinde etkili olmaya başlayan kar yağışı ile birlikte, yaşanan don ve buzlanmaya karşı, herhangi bir olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacıyla ilçe merkezindeki ve köylerdeki tüm okullarımızda eğitim-öğretime 4-5 Ocak günleri olmak üzere iki gün süre ile ara verilmesi kararlaştırılmıştır.” denildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Ailenin korunmasına yönelik aylık eğitimler veren İdeal Eğitim Vakfı (İDEV)..
İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürünün, öğrencisinin silahlı saldı..
Batman'da bir öğretmenin görevi başındayken bir öğrenci velisi tarafınd..
Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün her yıl gerçekleştirdiği "Genç Nida Ku..
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=