Lütfen bekleyin..



"Gazze'ye Destek Çadırı" nöbeti sona erdi

08 Kasım 2023, 18:15 - Okunma: 352

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı tarafından kurulan ve 15 gün boyunca çeşitli sosyal etkinliklerin düzenlendiği "Gazze'ye Destek Çadırı" yapılan basın açıklamasıyla sona erdi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı tarafından bir ayı aşkın bir süredir siyonist işgal rejiminin yoğun saldırıları altında olan Filistinli Müslümanlara destek amacıyla Atatürk Parkı yanına kurulan ve 15 gün boyunca 12.00 ile 22.00 saatleri arasında açık kalan "Gazze'ye Destek Çadırı" düzenlenen basın açıklamasının ardından sona erdi.

Çeşitli birçok sosyal etkinliğin yapıldığı çadır etkinliğinin son gününde beraberindeki partililerle beraber basın açıklamasında bulunan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, işgal rejiminin Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği insanlık dışı saldırıları halka göstermek amacıyla böyle bir program düzenlediklerini söyledi.

"Boykot yayılmalıdır"

Gazze'ye, Filistinli Müslümanlara destek etkinliklerinin devam edeceğini vurgulayan Şahin, "İşgal çetesinin bir ayı aşkın bir süredir Filistin'de, Gazze'de yaptığı vahşeti, katliamı ve soykırımı halkımızın dikkatlerini çekmek üzere ve oradaki direnişin yanında olduğumuzu göstermek adına 15 gündür burada 'Gazze'ye destek çadırı' adı altında çadır kurduk. Özellikle boykota herkesin ciddiyetle bakması lazım. İsraile destek olacak, ekonomisini güçlendirecek o ürünleri almaktan vazgeçelim. Boykotu yaymamız lazım. Bu Müslüman ve insan olarak hapsimizin bir vazifesidir." dedi.

"Mitinge halkı davet ediyoruz"

Açıklamasının sonunda 12 Kasım Pazar günü Turgut Özal Bulvarı Yıldız Camii önünde saat 13.00'te 'Aksa Tufanı'na Destek' temasıyla bir miting düzenleyeceklerini hatırlatan Şahin, tüm halkı mitinge davet etti. (İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=