Lütfen bekleyin..



Sağlık Bakanı Koca'dan Batman'daki sele ilişkin açıklama

20 Kasım 2023, 13:52 - Okunma: 1798

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Batman'da yaşanan sel felaketinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini hatırattı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı:

"Batman merkezde yoğun yağış sonrası meydana gelen sel sebebiyle üç kişi olay yerinde, bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaybettiğimiz dört vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tedavi altına alınan 3 kişiden biri taburcu edildi. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Olay yerine 10 ambulans ve 5 UMKE Timi görevlendirilmiştir. Allah benzer afetleri yaşatmasın. Acıları azaltmak için gerekli tüm imkânlarla Batman’dayız." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 27 haftalık ve 905 gram doğan ..
Batman’da evde oynarken çekirdek kabuklarını yutması sonucu nefessiz kalan ..
Batman'da 33 günlük olan bebekte retina dekolmanı (retina ayrılması) te..
Batman'da midesinde tümör tespit edilen 47 yaşındaki Kenan Yeter, kapal..
Uzman Psikolog Şeyma Önür, ergenlik döneminde çocuklarla sağlıklı bağ kurma..
Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği, tütün kullanımının toplumsal bir sağlı..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=