Lütfen bekleyin..



HAKSİAD Batman Şube Başkanı Çetiz'den üreticilere çağrı: Boykota destek olun

24 Kasım 2023, 15:00 - Okunma: 1462

Siyonist işgal rejimine ve onların destekçilerine ait firmaların ürünlerine yönelik boykotun yayıldığını belirten HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, üreticilere ve esnafa çağrıda bulunarak boykot konusunda halka destek olmalarını istedi.

Siyonist rejimin vahşi soykırımı devam ederken dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de siyonistlere ve onların destekçilerine ait firmaların ürünlerine yönelik boykot genişliyor.

HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, İLKHA muhabirine yaptığı açıklamada, boykotun kalıcı hale gelmesi için yerli üretici firmalara ve esnafa çok iş düştüğünü söyledi.

Üreticilere çağrıda bulunan Çetiz, halkın yerli ürünlere yönelmesi için üretim kapasitelerini artırmalarını, kaliteli ve uygun fiyata sahip ürünleri piyasaya sokmalarını talep etti.

Esnafa da seslenen Çetiz, raflarında yerli ürünlere daha çok yer vermelerini istedi.

"Üzerimize düşen siyonizm meşeli ürünleri boykot etmektir"

Siyonistlerin vahşi katliamlarına değinen Çetiz, "Onlarca yıldır siyonist vahşetin Filistinli kardeşlerimize yaptığı soykırımlar aralıklı olarak devam ediyordu. 7 Ekim'den bu yana Aksa Tufanı'yla birlikte siyonist ve tüm destekçileri Gazze'deki bir avuç Müslüman kardeşlerimize dünyada eşi ve benzeri görülmemiş bir vahşetle saldırı düzenlemekte, kadın, yaşlı, çocuk demeden, evleri, iş yerlerini, camileri, kiliseleri, hastaneleri ve her yeri yerle yeksan etmektedir. Dünyadaki tüm Müslümanımlar olarak üzerimize düşen siyonizm meşeli ürünleri boykot etmektir. Ki elhamdülillah boykot uygulamaları tüm dünyada dalga dalga yayılıyor." dedi.

"Üretici firmalara büyük iş düşüyor"

Boykotun halk arasında yayıldığını vurgulayan Çetiz, "Siyonistleri destekleyen ürünlerine karşı boykotlar halk tarafından büyük bir hassasiyet oluştu. Hatta bütün dünyada siyonistlere sesini yükseltmeye başladı. HAKSİAD olarak özellikle boykotla ilgili bütün insanlarımızdan isteğimiz; israil menşeli olan tüm ürünleri boykot etmeleridir. Gıda ve temizlik gibi bütün ürünleri almamak lazım. Bununla ilgili bütün halkın duyarlı davrandığı gibi üretici firmalara da büyük iş düşüyor." ifadelerini kullandı.

"Yerli firmalar mallarını hem kaliteli çıkarmalı hem de uygun fiyata vermelidir"

Üretici firmalara seslenen Çetiz, "Yerli üretici firmalarımız da mallarını daha kaliteli ve fiyatı daha düşük olarak halka arz etmeleri, burada fırsatçılık etmemeleri ve kâr fırsatına çevirmemeleri lazım. Çünkü fırsatçılık çok kötü bir şeydir. Hele hele böyle bir durumda halka yardımcı olmaları lazım ve ileriki zamanlarda halkın yerli mallara yönelebilmelerini sağlamak için çok sağlam ve fiyatta da istikrarlı bir şekilde halkın beğenisine sunmaları lazım. Böyle yaparlarsa inşallah israil destekli tüm firmalar iflas edip piyasadan çekilmek zorunda kalacaktır." ifadelerini kullandı.

"Yerli ürünlere ağırlık verilmeli"

Siyonistlerin belkemiğinin ekonomi olduğunu vurgulayan Çetiz, son olarak şunları söyledi:

"Bütün dünyaya ahtapot gibi çökmüşler. Bizlerde oradaki Müslüman kardeşlerimize bir nebzede olsa yardımcı olabilmemiz için boykot ile belki bir şeyler yapabiliriz ve bunu da esirgememiz lazım. Halka çağrımız; yerli mallara rağbet göstermeleri ve israil menşeli tüm mallardan uzak durmaları lazım. Allah'ın izniyle bizler el elle verirsek siyonistler hiçbir şey değillerdir. Bununla beraber satıcı firmalar, AVM'ler ve marketlerin de raflarında yerli ürünlere daha fazla yer vermelerini istiyoruz. Vatandaşların yerli ürünlere ulaşmasını sağlamak lazım." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman genelinde arsa, ev ve gayrimenkul fiyatlarında şu an durgunluk yaşan..
Batman Kasaplar Derneği Başkanı Mehmet Ali Rüzgar, yaptığı yazılı açıklamad..
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Batman İl Müdürü Mahmut Dursun..
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=