Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı Batman'da sel mağdurlarına gıda yardımı yaptı

27 Kasım 2023, 14:35 - Okunma: 804

Batman'da ilk günden bu yana sel mağdurlarını yalnız bırakmayan Umut Kervanı, afetzedelere bu kez gıda yardımında bulundu.

Umut Kervanı Batman Derneği tarafından sel mağduru onlarca aileye gıda yardımı yapıldı.

Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, yaptığı açıklamada, sel felaketinin yaşandığı 19 Kasım'dan bu yana selzedeleri yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Kışlık elbise ve sıcak yemek dağıtımının yanı sıra bugünde sel mağdurlarına gıda kolisi yardımında bulunduklarını ifade eden Teymur, ailelere battaniye, yorgan, halı gibi ihtiyaçlarını da karşılayacaklarını kaydetti.

Teymur, "Batman'da geçen hafta yaşanan sel felaketinden bu yana sahadayız. Ailelerimizin yanındayız. İlk günden itibaren tespitlerimizi gerçekleştirdik. İlk günlerde burada çorba ve günlük bin kişilik yemek dağıtımımız oldu. Evlerine giremeyenlere kışlık elbise dağıtımımız oldu. Bugünde tespit ettiğimiz ailelerimize gıda yardımında bulunduk." dedi.

Acı bir olay yaşadıklarını vurgulayan Teymur, "Ailelerimizin yorgan, battaniye, yastık, halı, buzdolabı ihtiyaçları bulunmaktadır. Ailelerimizin bu ihtiyaçlarını da gidereceğiz inşallah. Rabbim hayırseverlerimizin hayrını kabul etsin. Gerçekten Batman'da yaşanan olay büyük ve acı bir olaydı. Bu acı olayda da 4 vatandaşımızı kaybettik. Bunların 3'ü çocuktu. Tekrardan Batman'ımıza geçmiş olsun." diye konuştu. (İLKHA)










  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=