Lütfen bekleyin..



Ramanlı'dan Filistin'de yaşanan vahşeti savunan sosyal medya hesaplarına tepki

28 Kasım 2023, 16:05 - Okunma: 278

TBMM Genel Kurulu'nda söz alan HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, siyonist terör şebekesinin Filistin halkına yönelik gerçekleştirdiği saldırılara rağmen, vahşeti savunan sosyal medya hesaplarının mantar gibi türediğini belirtti.

TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alan HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, 7 Ekim tarihinden beri Gazze'de yaşanan vahşete dikkat çekerek sosyal medya hesaplarından vahşi siyonistlere destek veren kullanıcılara tepki gösterdi.

serkan-ramanli-tbmm-genel-kurulu.jpg

Genel Kurul'da konuşan Ramanlı, "13 Kasım'da siyonistlerce Gazze Parlamentosuna yapılan saldırı sonrasında şehit olan Yasama Konseyi Başkanı Ahmet Bahr'a Allah'tan rahmet diliyorum. 7 Ekim'den bu yana başta Türkiye kamuoyu olmak üzere insani duygularından vazgeçmeyen herkes Filistin halkıyla dayanışma içerisindedir. Saldırıların başından beri sosyal medya üstünlüğünü kaybeden siyonistler, bir yandan medya platformlarını sansüre zorlarken diğer yandan da etki ajanlarını devreye almıştır. Sosyal medyada özellikle X platformunda israilin katliamlarına destek veren hatta vahşeti savunur şekilde Türkçe ve Kürtçe propaganda yapan hesaplar mantar gibi türemiştir. Gazze'de insanlığa karşı suçlar işlendiği halde bu hesaplar halkımızın yarasını deşercesine katliamlar övülmekte, aile fertlerini kaybeden Filistinlilerle ilgili hakaretlerde bulunmakta, böylece toplumsal gerilimi artırmaktadır." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=