Lütfen bekleyin..



Müdür Kalkan’dan BAB-GED’e ziyaret

05 Aralık 2023, 10:40 - Okunma: 2080

Ankara’ya atanan Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED)’i ziyaret etti.

8 yıldır Batman Ticaret İl Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan önceki hafta yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile merkeze alındı.

Veda ve teşekkür ziyaretlerinde bulunan Kalkan, Ahmet Çelik ile birlikte Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED)’i ziyaret etti.

Kalkan yaptığı açıklamada: “30.07.2015 tarihi itibarıyla asaleten atanmış olduğum Ticaret İl Müdürlüğü görevinden, Ticaret Bakanlığımızın tasarruflarıyla; Ankara'da Bakanlığımızda daha üstün bir hizmette, görevlendirilmek üzere, bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Göreve geldiğimden bugüne kadar yardımcı olabileceğim ve taşın altına elimi koymamı gerektiren konularda; gerekeni layıkıyla yerine getirmenin, çabası içerisinde olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum.” dedi.

Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmenin, ihtiyaç ve taleplerinin karşılanması gayreti ve azmiyle; her gün bir önceki günde yaptıklarımın daha fazlasını yapmanın çabası ve gayretiyle çalıştığını ve inşallah bunu devam ettireceğini belirten Kalkan, “İl Müdürlüğü görevim boyunca, kendileriyle birlikte çalışmaktan kıvanç duyduğum Sayın Valimiz başta olmak üzere, tüm mesai arkadaşlarıma, şahsıma yönelik ilgi ve destekleri nedeniyle, şükranlarımı sunar, görevlerinde ve hayatlarının her alanında kolaylıklar ve başarılar temenni ediyorum. Ayrıca, Görev yerimin değişmesi nedeniyle, üzüntü ve tepkilerini basına, sosyal medya ve farklı mecralarda dile getiren adeta bir kampanyaya dönüştüren tüm STK’larımıza, odalarımıza, değerli basınımıza ve vatandaşlarımıza hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Sizlere hizmet etmekten duyduğum haklı memnuniyeti ve kapımızın tüm vatandaşlarımıza bundan sonra da açık olmaya devam edeceğini özellikle ifade etmek istiyorum. Cenab-ı Allah hepinizden razı olsun” İfadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında söz alan BAB-GED Başkanı Demir’de, İl Ticaret Müdürü Kalkan’ın Batman’a hizmet ettiğini ve Batman’da sevildiğini belirterek, “Batman İl Ticaret İl Müdürümüz Şehmus Kalkan bey ve Ahmet Çelik bey derneğimizi ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ederim. Batman’da sevilen ve hizmet eden bürokratlarımızın Batman’da kalmasını ve hizmetlerine devam etmesini isterdik. Yeni görev yeri olan Ankara’da başarılar diliyorum. Allah yolunu ve bahtını açık etsin inşallah.” şeklinde konuştu.

sehmus-kalkan-bab-ged.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımlayan Batman Bağımsız Gazetecil..
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=