Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı Batman Derneğinde görev değişikliği

13 Aralık 2023, 13:45 - Okunma: 845

Umut Kervanı Batman Derneğinde yapılan 7'nci Olağan Genel Kurul Toplantısında Nurettin Teymur yeni başkan olarak seçildi.

Uzun bir süredir Umut Kervanı Batman Derneğinde başkanlık yapan Salih Güzel, 7'nci Olağan Genel Kurul'unda başkanlığı Nurettin Teymur'a devretti.

Kurul toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Teymur, hayır çalışmalarına kalınan yerden devam edileceğini söyledi.

Umut Kervanı kurulduğu günden bugüne muhtaçların her alanda ihtiyaçlarını gidermek için bu alanda öncülük ettiğini belirten Teymur, "İlimiz başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışı birçok alanda ihtiyaç sahibi, yetim, öksüzler başta olmak üzere her türlü afetten etkilenmiş mazlumların yardımına koştuk ve koşmaya devam edeceğiz. 7'nci Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Beni başkanlığa seçen tüm kurul üyelerimize teşekkür ederim. Bu ulvi görevi layıkıyla yerine getirmeyi Allah nasip etsin." ifadelerini kullandı.

nurettin-teymur-001.jpg

Hayırlı çalışmaların hızını kesmeden devam edeceğini belirten Teymur, "Batman Umut Kervanı olarak yeni yönetim kurulumuzla beraber her türlü alanda daha iyi hizmet, faaliyet yürüterek yardıma muhtaç tüm ailelerimizin sıkıntılarını sorunlarını minimize etmeye çalışacağız. Yapılan görev değişikliği ile benden önce bu alanda birçok hayra imza atmış Salih Güzel Başkanımdan Allah razı olsun. Bize tevdi edilen bu kutsal görevi hakkıyla yerine getirmeyi Rabbim nasip eylesin. Hayır çalışmalarında hep beraber hizmet bizim insanlık vazifemiz. Bu duygu ve düşünceler ile yeni yönetim kurulumuz adına bütün Batmanlılara teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=