Lütfen bekleyin..



Evi yanan kanser hastası genç yardım bekliyor

03 Ocak 2024, 11:50 - Okunma: 351

Batman'da çıkan yangında evdeki tüm eşyaları yanan 2 yıllık evli kanser hastası 28 yaşındaki Ahmet Polat, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor.

Seyitler Mahallesi 3012 Sokak'ta 3 katlı bir binanın birinci katında hamile eşiyle birlikte yaşayan 28 yaşındaki Ahmet Polat'ın evi, elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında kullanılmaz hale geldi.

Eşyalarının neredeyse tamamı yanan Polat, eşiyle birlikte babasının evine yerleşti.

Bir buçuk yıldır kanser tedavisi gören ve çalışamadığı için zor günler geçiren Polat, evinin onarılması için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor.

Kanser tedavisi gördüğü için çalışamadığını, bir tek engelli maaşıyla ailesinin geçimini temin etmeye çalıştığını belirten Polat, ayrıca yeni ev eşyası alacak maddi imkanının olmadığını ifade etti.

Ahmet Polat

"Engelli maaşıyla geçimimi sağlıyorum"

Oturduğu evin kiralık olduğunu dile getiren Polat, "2 yıllık evliyim. Bir buçuk senedir kanser tedavisi görüyorum. İki haftada bir tedavi görüyorum. Bu nedenle çalışamıyorum. Ev kira. Engelli maaşıyla geçimimi sağlıyorum. Eşim de 7 aylık hamile. Dün gece saat 2'de eşim uyanıp evden koku geldiğini söyledi. Odaya baktığımızda duman içerisindeydi. Elektrik şalterini kapatıp itfaiyeyi aradım. Daha sonra dışarı çıktık. İtfaiye ekipleri geldi, yangını söndürdü. Yangı elektrik kontağından çıkmış." dedi.

"Çok büyük maddi kayıp var"

Yangın nedeniyle evdeki tüm eşyaların kullanılmaz hale geldiğini belirten Polat, "Tüm eşyalarım yandı. Ev ise kullanılmaz halde. Çok büyük bir maddi kayıp var. Yaklaşık 400 bin lira civarında zararım oldu. Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talep ediyorum." diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=