Lütfen bekleyin..



AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Ceylan basınla buluştu

24 Ocak 2024, 13:10 - Okunma: 1213

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, İl Başkanı Akif Gür ve il yönetimiyle beraber TPAO Kristal Park tesislerinde basınla bir araya geldi.

Basın toplantısında kendini tanıtan ve Batman ile ilgili düşüncelerini aktaran Belediye başkan adayı Ceylan, “Adaylığımız açıklandığında dedik ki, öncelikle Batman’da bir istihdamla ilgili bir şeyler yapmamız lazım. Batman’ı toptan bir refaha götürebilmemiz gerekiyor. İstihdam ortamının sağlanmasıyla ilgili, belediyenin bir amaç bir hedef koyması gerekiyor. Bizim buraya yatırımcı çekmemiz gerekiyor. Yatırımcı çekmemiz için de biz bu insanları Batman’da bir nevi pazarlamamız gerekiyor. Batman’ın sadece belediyesi değil, Batman’ın kurumları, STK’ları, bunların hepsinin ortak bir güdümde, ortak bir hedefte birleşip Batman’ın yaptığı işleri hem Türkiye’de hem dünyada pazarlaması gerekiyor.” şeklinde konuştu.  

adil-sebati.jpg

Kendi vizyonumuzu anlatacağız

Sorulan soru üzerine amaçlarının belediye seçimi kazanmak olduğunu dile getiren Ceylan, “Beni bu göreve layık gören büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni Batman vizyonumuzla ekip arkadaşlarımızla yol yürüyeceğiz. Bizim amacımız belediye seçimini kazanmak. Diğer partilerin aday çıkarıp çıkarmaması bizim için çok önemli değil. Bizim için önemli olan kendi vizyonumuz. Biz kendi vizyonumuzu anlatacağız. Geleceği inşa etmek adına kollektif ve adil bir şekilde, bütün şehrin paydaşlarıyla bu geleceği kurmak ile ilgili hayalimizi gerçekleştirmek için çalışacağız. Samimiyetle çalışacağız, dürüst olacağız, şeffaf olacağız. Bunlar da bizim ilkelerimiz olacak. Projelerimizi de yakın zamanda açıklayacağız inşallah. Bununla ilgili planlamalarımız zaten halkımızla paylaşılacak. Biz sevk ve idareyi doğru yaptığımız zaman, kaynaklarımızı, zamanımızı boşa harcamadığımız zaman, sonucunda bu projelerin altından kalkabileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

akif-gur-004.jpg

Halkın oylarının tamamına talibiz

Toplantıda söz alan AK Parti İl Başkanı Akif Gür de “Hangi düşüncede olursa olsun, herkesin oyuna talibiz. Yani yüzde 50 +1’ de denilebilir ama biz halkımızın oylarının yüzde 100’üne talibiz. Bu amaçla yola çıkarız, çalışmamızı da ona göre yaparız. Bütün çalışmalarımızı, gayretimizi oraya yönlendiririz. Sonrasında ‘Takdir Allah’ındır ‘der, bu şekilde tevekkül ederiz” diye konuştu.

adil-sebati-ceylan-basin-toplantisi.jpg

adil-sebati-ceylan-basin-toplantisi-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=