Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu: Aksa mutlak surette hürriyetine kavuşacaktır

04 Şubat 2024, 17:33 - Okunma: 238

Siyonist işgal rejiminin yakın bir zamanda yıkılıp Mescid-i Aksa'nın hürriyetine kavuşacağını belirten HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bunun zamanının ise İslam ümmetinin gayretine bağlı olduğunu söyledi.

Partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı için Batman'a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen "Büyük Kudüs Yürüyüşü'ne katıldı.

Burada düzenlenen programda bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Mescid-i Aksa'nın yakın bir zamanda hürriyetine kavuşacağını söyledi.

"HAMAS'ın Siyasi Lideri İsmail Heniyye'nin sizlere selamı var"

Bugün 'Aksa Tufanı'nın 121'inci gününde yine meydanlarda olduklarını belirten Yapıcıoğlu, "Rabbime hamdolsun bugün memleketin farklı yerlerinde buna benzer yürüyüşler var. Diyarbakır'da, Gaziantep'te, İstanbul'da, Adana'da ve Batman'da insanlar yine meydanlara aktı. HAMAS'ın Siyasi Lideri İsmail Heniyye kardeşimizle yüz yüze görüşme imkânımız oldu. Hepinize selamları vardı. Bu meydanları doldurmanız ve Filistin'le dayanışmanızı dile getirmeniz, boykot çağrıları yapmanız, siyasi liderlere israil ile bütün ilişkileri kesin diye haykırmanız elbette değerlidir ve oradaki kardeşlerimiz de bu sesinizi duyuyor ve sizlere teşekkür ediyorlar. Bu duyarlılığınızdan, bu duruşunuzdan ve bu kararlılığınızdan dolayı sizlere selam gönderiyorlar." dedi.

"Mücahitlere güç yetiremeyen barbarlar intikamlarını günahsız çocuklardan, kadınlardan alıyor"

Hem öfkeli hem de ümit var olduklarını belirten Yapıcıoğlu, "Direniş dimdik ayaktadır ve siyoniste vurmaya devam ediyor. Hatırlayınız 121 gün önce 7 Ekim günü bir tufan koptu. O yenilmez denilen ordu öyle bir darbe yedi ki şaşkına döndüler ve emin olun o mücahitlere güç yetiremeyen o vahşi barbarlar intikamlarını günahsız çocuklardan ve savunmasız kadınlardan alıyorlar." diye konuştu.

"Filistin bir okul oldu"

Gazze'deki Müslümanların çok ciddi sıkıntılar yaşadıklarına dikkat çeken Yapıcıoğlu, şunları söyledi:

"Açlık çekiyorlar, susuzluk çekiyorlar, yaralarını tedavi etmek için ilaca ihtiyaçları var. Ama sınırlar kapalı ve 2 milyarlık İslam ümmeti seyrediyor. Ebu Ubeyde'nin tabiriyle; 'Dünya ikiye bölündü; vahşi, insafsız, vicdansız suçlular ve aciz seyirciler.' Ama üçüncü bir sınıf daha var. İkisi de olmayacağız, biz gayretimizi elimizden bırakmayacağız ve oradaki kardeşlerimize elimizden ne geliyorsa göndereceğiz diyen kardeşlerimiz de var. Evet, Filistin bir okul oldu. Bize fedakârlığın, tevekkülün, direnişin ve imanın ne olduğunu öğrettiler. Filistin bir ayna oldu. Ümmetin ne halde olduğunu o aynayı yüzümüze tutarak bizlere gösterdiler."

"Ümit var olunuz"

Filistin'in ümmete bir ışık olduğuna vurgu yapan Yapıcıoğlu, "Filistin adeta bir projektör gibi o medeni zannedilen Batı'nın yüzüne ışıkları vurdu, bütün çirkinlikleri açığa çıktı. Ümit var olunuz. O alçak siyonistler, o vahşi barbarlar birkaç hedef koymuşlardı önlerine. Diyorlardı ki 'biz HAMAS'ı ve diğer direniş gruplarını yok edeceğiz, onları teslim alacağız.' Bir tekini bile teslim alamadılar. Dediler ki, 'biz direnişin elindeki esirlerimizi kurtaracağız.' Güç, zor kullanarak o anlaşma hariç bir tek esiri bile geri alamadılar. Dediler ki, 'biz Gazze'deki insanları buradan sileceğiz.' Evlerini yıktılar, gıdalarını bombaladılar, un fabrikalarını, su depolarını bombaladılar, içeriye ilaç girişini engellediler; Hastaneleri, okulları, bütün insanların ihtiyaç duyabileceği her şeyi bombaladılar." dedi.

"Siyonistler hiçbir hedefine ulaşamadı"

Siyonistlerin Gazze'ye 10 binlerce ton bomba yağdırdıklarını aktaran Yapıcıoğlu, şöyle devam etti:

"100 bin insanı şehid ettiler veya yaraladılar. Kalanlar 'biz memleketimizi terk etmeyeceğiz' dediler. Siyonistler bu üç hedeften hiçbirine ulaşamadı. Diyorlardı ki 'biz Gazze'yi yaşanamaz duruma getireceğiz. Ta ki Gazze halkı, Gazze direnişiyle arasına bir mesafe koysun.' Onlar da buradaki işbirlikçileri de sürekli bu propagandayı yaptı. 'Evet, israil vahşet uyguluyor. Yaptıkları kabul edilemez ama HAMAS da saldırmasaydı.' diyen israilin yerli işbirlikçileri vardı. Tüm bunlara rağmen ailesinden 20-30 şehit verenler 'yeter ki direnişe bir şey olmasın, canımız Aksa'ya feda olsun' dediler.

"Allah'ın izniyle çok yakında bu terör örgütü yıkılacaktır"

Siyonistlerin yaptığı katliamlar sebebiyle dünyada yalnızlaşmaya başladığını vurgulayan Yapıcıoğlu, "Dünyanın batısından doğusuna sadece Müslümanlar değil, farklı dinlere mensup insanlar bile bu vahşeti gördükten sonra insan olma vasfını kaybetmemiş herkes ayağa kalktı ve israilin nasıl vahşi bir terör örgütü olduğunu gördü. Allah'ın izniyle çok yakında bütün dünyada inşallah bir terör örgütü muamelesi görüp tamamen yalnızlaşacak ve yıkılacaktır. Şuna adım kadar eminim, Aksa mutlak surette hürriyetine kavuşacaktır. Zulüm mutlaka yıkılacak ve zalimler topluca cehenneme sürülecektir. Bu ne zaman olacak? Bu 2 milyar İslam aleminin gayretine bağlıdır. Biz ne kadar bunu gündemimizden düşürmeyip çaba sarf edersek, oradaki kardeşlerimize destek olursak Allah'ın izniyle zalimlerin sonu o kadar yakın olacaktır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=