Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çifti: Üyelerimiz misafirlerini uygun fiyata ağırlayacak

08 Şubat 2024, 09:52 - Okunma: 301

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine yönelik yaptığı anlaşmalara bir yenisini daha ekledi.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerinin artan maliyet giderlerini düşürmek için farklı kurumlar ile anlaşmalar imzalayarak Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odasına büyük bir değer kazandırıp hem de esnafın yükünü hafifletmeye devam ediyor.

Çiftçi, yeni bir anlaşmaya imza atarak üyelerinin otel hizmetlerinden indirimli yararlanmaları için bir otel firmasıyla protokol imzaladı.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerinin ticaretini ve sosyal hayatlarını kolaylaştırmak için ellerinden geldiği kadar çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Çiftçi, "Üyelerimizin artan maliyet giderlerini düşürmek için farklı farklı sektörlerle indirim anlaşmaları yaparak bir nebze de olsa artan maliyetlerini düşürmeye çalışıyoruz. Grand White Hotel ile protokol imzaladık. Üyelerimize misafirlerini artık daha uygun fiyatlar ile ağırlama imkanı sunuyoruz. İmzaladığımız protokol sonrasında Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odamıza kayıtlı olduğunu gösteren belgeyi Grand White Hotel firmasına tanımlayan üyelerimize liste fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Üyelerimize yönelik çalışmalarımız devam edecektir." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=