Lütfen bekleyin..



Ramanlı: “Amacımız oylarımızı artırmak değil, seçimi kazanmaktır”

18 Şubat 2024, 14:49 - Okunma: 754

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, Memur Sen Batman şubesi ziyaretinde amaçlarının oylarını artırmak değil, seçimi kazanmak olduğunu kaydetti.

Seçim çalışmalarını başlatan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediyesi Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Memur Sen Batman şubesini ziyaret etti.

Ramanlı’yı Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü ve yönetim Kurulu üyeleri ağırladı.

Ziyaret sırasında Ramanlı, Memur Sen yöneticilerine HÜDA PAR olarak mecliste yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra yapacakları çalışmalar ve projeleri ile ilgi bilgi verdi.

Ziyarette Batman eğitimini ve eğitim çalışanlarının sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili istişareler yapıldı.

Seçimler ve seçim çalışmaları ile ilgili de konuşan Ramanlı, seçimlerde amaçlarının oylarını artırmak değil, seçimi kazanmak olduğunu ve bunun için çalışacaklarını söyledi.

Ziyarette Ramanlı’ya İl Başkanı Davut Şahin ve partililer eşlik etti.

serkan-ramanli-memur-sen-ziyareti-004.jpg

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramanlı şöyle dedi:

“Memur-Sen yönetim kurulunu ve üyelerini ziyaret ettik. İstişarelerde bulunduk. Biz seçim süresince kimseyi öteki olarak görmüyor aksine herkesi bizden biliyor ve istişare meclisimizi geniş tutmaya çalışıyoruz. Misafirperverliklerinden ötürü başkanımıza ve üyelerine teşekkür ediyorum.”

Memur Sen İl Başkanı Şehmuz Önlü de “Hür Dava Partisi Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkanı Adayı Sayın Serkan Ramanlı ile Hür Dava Partisi İl Başkanı Sayın Davut Şahin şube yönetimimize ziyarette bulundular.
Batman eğitimini ve eğitim çalışanlarının sorunlarını konuşarak projeleri değerlendirdik. Sayın Vekilimize ve Sayın İl Başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.” dedi.

serkan-ramanli-medrese-ziyareti-011.jpg

Alimler siyasete alet olmaz siyaseti düzeltirler

Ramanlı, Memur Sen ziyareti sonrası Batman’da bulunan medreseleri ziyaret ederek müderrisler ile görüştü ve dua talebinde bulundu.

Ramanlı, medrese ziyaretleri ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Seydalarımızdan oy istemeye değil dua istemeye gittik. Çünkü alimler siyasete alet olmaz siyaseti düzeltirler. Onların kıymetli dualarını alarak yürüdüğümüz yolda ayaklarımızın sabit kalmasını Rabbimizinden niyaz ediyoruz.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=