Lütfen bekleyin..



Batman'da yol çöktü: Mahalleli tedirgin

19 Şubat 2024, 12:05 - Okunma: 294

Batman'da yoğun kullanılan yolun çökmesi nedeniyle tedirgin olan mahalleli, yetkililerden yol ile ilgili önlem almalarını istedi.

Batman merkez İluh Mahallesinde yol çökmesinden dolayı yoldan geçemediklerini belirten mahalle sakinleri, yol kenarının uçurum olduğunu ve hatta bir kişinin düşerek yaralandığını söyledi.

Yağışlardan dolayı yaşanan yol çökmesinden dolayı sokakta 2 metrelik çökme ve yaklaşık 10 metre boşluk oluştuğunu ve yolun kullanılamaz hale geldiğini ifade eden mahalle sakinleri, Batman Belediyesine yolun kısa sürede yapılması çağrısında bulundu.

"Yağmur yağdıktan sonra yol çöktü"

Sait Yılmaz

Yolun çökmesinden dolayı insanların yoldan geçemediğini ifade eden Sait Yılmaz, "Burası İluh Mahallesi 914 sokaktır. Bu sokağın yolu çöktüğü için bozulmuş halde ve insanlar buradan geçemiyor. Yağmur yağdıktan sonra yol çöktü. İnsanlar yoldan geçmek için yolda bulunan elektrik direğine sarılarak geçmek zorunda kalıyor. Elektrik direği de çok tehlike arz ediyor. Bu şekilde olduğu sürece herkes için tehlike saçıyor. Belediyeden isteğimiz bu yola perde beton çekmeleri ve bir an önce yolu yapmalarıdır." dedi.

"Yolun kenarı uçurum olduğu için tehlike saçıyor"

Abdülmenaf Eroğlu

Çöken yolun kenarında uçurum olduğunu ve tehlike saçtığını belirten Abdülmenaf Eroğlu, "Sokağımızın yolu çökmeden dolayı bozulmuş durumdadır. Bu yüzden insanlar buradan geçemiyor. Yolun kenarı uçurum olduğu için tehlike saçıyor. Buradan düşüp yaralananlar da oluyor. Akşam olunca kimseye bir şey olmasın diye yolu kapatıyoruz. Belediyeden talebimiz yolumuzu bir an evvel yapmalarını rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Hizmet sadece buraya gelip çöp toplamak değildir"

Halil Kavak

Yol çökmesinden dolayı evinin de tehlikede olduğunu ifade eden Halil Kavak, "Benim evim çöken yolun kenarındadır. Burası yapılmazsa elektrik direği düşecek ve benim evim de yıkılabilir. Hatta bir bir insanlar buradan düşüyor. Yaşlılar ve çocuklar da düşüyor. Bu yolun yapılmaması Batman Belediyesinin ayıbıdır. Belediyeye 5-6 seferdir dilekçe vermeme rağmen hiç kimse ilgilenmiyor. Hizmet sadece buraya gelip çöp toplamak değildir. Yollara bakan sorumlu kişi kimse buraya gelip bu sorunu çözmesini ve bu yolumuzun en kısa sürede yapılmasını istiyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=