Lütfen bekleyin..



Ramanlı: “Çözüm hizmet etmek isteyenler ile gelir”

27 Şubat 2024, 12:55 - Okunma: 217

Buğdaycılar pazarı esnafı ve Kayapınarlılar Derneğini ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, sorunlara hakim olduğunu belirterek, çözümün hizmet etmek isteyenler ile geleceğini söyledi.

Seçim çalışması ve ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Buğdaycılar pazarı esnafı ve Kayapınarlılar Derneğini ziyaret etti.

Esnafın sorunlarını çözmek için çalışacağız

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında şehrin önemli pazarlarından biri olan Buğday Pazarı'nı ziyaret etti.

Ramanlı, Buğday Pazarı'nda bulunan buğdaycılar esnafıyla bir araya gelerek, seçim öncesi vatandaşların dertlerini dinledi. Buğday ve arpa fiyatları ile yer sıkıntısı gibi sektörün önemli konuları hakkında esnafla fikir alışverişinde bulunan Ramanlı, onların sorunlarını yakından takip edeceğini ve çözüm için çalışacaklarını vurguladı.

Esnafla yapılan buluşmada, Ramanlı'nın seçim vaatleri ve projeleri de konuşuldu. Ramanlı, esnafın sorunlarını çözmek ve işlerini kolaylaştırmak ve pazarın daha verimli çalışmasını sağlamak için yapacaklarıyla ilgili detaylı bilgiler verdi. Buğday Pazarı esnafı, Ramanlı'nın vadettiği hizmetlerin kendileri için önemli olduğunu belirterek, desteklerini ifade etti.

Ramanlı, seçim sürecinde şehrin farklı kesimleriyle buluşarak, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate almayı sürdüreceklerini belirtti.

serkan-ramanli-bugdaycilar-pazari.jpg

serkan-ramanli-bugdaycilar-pazari-001.jpg

serkan-ramanli-bugdaycilar-pazari-002.jpg

serkan-ramanli-bugdaycilar-pazari-003.jpg

serkan-ramanli-bugdaycilar-pazari-004.jpg

Sorunlara hakimiz ve çözüm için çalışacağız

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Kayapınarlılar Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Abdurrahman Ertekin ve dernek üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

Seçimlerin bölge ve ülke genelinde sonuçları üzerine fikir alışverişinde bulunulan ziyarette her seçimin mahalle, ilçe, il, bölge, ülke ve dünya üzerinde etkilerinin olumlu olması bizlere bağlı diyen Ramanlı, “Seçimlerde hakkıyla çalışan seçimde yeterli oy almasa bile çabasının karşılığını elbette alacaktır. Sorunlara hakimiz. Ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Çözüm hizmet etmek isteyenler ile gelir. Hizmet etmek isteyenler ne kadar görülmese de ‘iyilik yap denize at balık bilmezse de Halık bilir’ düsturuyla çözüm için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Başkan Ertekin ve dernek üyeleri Ramanlı’ya ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ileterek, seçimlerde başarılar dilediler.

Ziyaretlerde Ramanlı’ya HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililer eşlik etti.

serkan-ramanli-kayapinarlilar-dernegi.jpg

serkan-ramanli-kayapinarlilar-dernegi-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=