Lütfen bekleyin..



Ramanlı: “Hiç kimseye imtiyaz uygulamayacağız”

03 Mart 2024, 14:33 - Okunma: 370

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaret ve halk buluşmalarında, hiç kimseye imtiyaz uygulamayacaklarını ve kimseyi kayırmayacağını kaydetti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında halkın arasında olmaya devam ediyor.

serkan-ramanli-halkla-bulusma-002.jpg

Yerel esnafı destekleyecek adımlar atacağız

Belediye Başkan Adayı Ramanlı ilk olarak, Gülistan Caddesi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Gülistan Caddesi esnafı açık alanda kurdukları kahvaltı sofrasında HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı’yı ağırladı.

Kahvaltıya gelen esnaf ile sohbet eden Ramanlı, belediye projeleri ile ilgili soruları cevaplayarak, “Seçim beyannamemizde de açıkladığımız üzereyerel esnafı destekleyecek adımlar atacağız. Batman esnafımız bizimle güçlenecek.” dedi.

serkan-ramanli-halkla-bulusma-001.jpg

“Kimseyi Kayırmayacağım”

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı tandırda ekmek pişiren kadınları ziyaret ederek sohbet etti.

Tandırda ekmek pişiren teyzelerin sorunlarını dinleyen Ramanlı, “Teyzeciğim Batman yarım milyon nüfusa sahip ben eğer herkese söz verirsem sözümü yerine getirebilir miyim? Teyzeciğim ben sana bu sözü veriyorum; Hiç kimseye imtiyaz uygulamayacağız, kimseyi kayırmayacağım diyorum bu daha iyi değil mi? Kura ile yapılsa daha iyi değil mi? Eğer ben dostlarımı çevremdekilerini alsam diğerleri işsiz kalsa hakları boynuma girmez mi?” ifadelerini kullandı.

Tandırda pişirdikleri ekmeği sıcak sıcak Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı’ya ikram eden kadınlar, yaklaşımından dolayı Ramanlı’yı tebrik ettiler. Seçim sürecinin hayırlara vesile olmasını dileyen teyzeler, Ramanlı’ya başarılar dilediler.

serkan-ramanli-acilislar-002.jpg

Ramanlı, yeni açılan iş yerlerinin açılışına katıldı

Yeni iş yeri açılışlarına katılan Ramanlı açılışlarda konuşarak, “İşsizliğin had safhada olduğu şehrimizde açılan her işyeri bizim için mutluluk vesilesidir. Yeni açılan Rüzgar Motors'a ve Yeşil Mar Kardelen şubesi hayırlı olsun. Bereketli kazançlar ve hayırlı işler diliyorum.” dedi.

serkan-ramanli-ataullah-hamidi-taziyesi-002.jpg

Ramanlı, Hamidilerin taziyesine katıldı

Ramanlı, vefat eden 1984-1994 Batman Belediye Başkanı 20., 21. ve 26. dönem Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’nin Necat Nasıroğlu Külliyesinde kabul edilen taziyesine giderek ailesine ve akrabalarına taziyelerini sundu.

serkan-ramanli-esnafla-kahvalti.jpg

serkan-ramanli-halkla-bulusma-003.jpg

serkan-ramanli-acilislar.jpg

serkan-ramanli-acilislar-001.jpg

serkan-ramanli-ataullah-hamidi-taziyesi.jpg

serkan-ramanli-ataullah-hamidi-taziyesi-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=