Lütfen bekleyin..



Ramanlı: “HÜDA PAR belediyeciliğinde kadına hak ettiği değeri biz vereceğiz”

04 Mart 2024, 13:24 - Okunma: 313

HÜDA PAR Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, proje lansman programında açıkladığı projelerden ‘Emek (Kadın) Çarşısı’ projesinin ayrıntılarını paylaştı.

Ramanlı, projelerini 'Modern Projelerimiz' başlığıyla tek tek açıklamaya devam ediyor.

Ramanlı sosyal medya hesabından, “Kadınlarımız, Emek Çarşısı'nda el emeği göz nuru ürünlerini çekinmeden ekonomiye kazandıracak. Hem ev ekonomileri hem de Batman ekonomisi canlanacak. Feministler kızmasın ama onların asla yapamayacağı şeyleri HÜDA PAR belediyeciliğinde biz yapacağız. Ve kadına hak ettiği değeri biz vereceğiz. Daha durun. Kadınlara özel birçok projemiz sırada…” notuyla ‘Emek (Kadın) Çarşısı’ projesi ile ilgili videolu mesaj paylaştı.

serkan-ramanli-emek-carsisi-projesi.jpg

Her mahallede ‘Emek Çarşısı’ kuracağız

Batman’da kadınların kendi ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri satamamaktan şikâyet ettiklerine değinen Ramanlı, “Yıllardır her gittiğimiz mahallede kadınlarımız kendi ürettiklerini satamamaktan şikâyet ediyorlar. İlçeler de buna dahil. Ama artık biz büyükşehire artık yelken açmış olan Batman Belediyesi’nde kadınlara özel inşallah imkanlar ölçüsünde ve her mahallede ‘Emek Çarşısı’ kuracağız. Kadınlarımız el emeği göz nuru olan ürünlerini getirip bu çarşıda satabileceklerdir. Bu çarşı sadece ve sadece kadınların satış yapabileceği bir yer olacaktır. Bununla da yetinmeyeceğiz. Kadınların el emeği göz nuru ürünlerini belediye satın alacak ve bunu teşhir edecek ve satın almak isteyenlere de belediye aracılık edecektir. Çünkü ‘marifet iltifata tabidir’ demiş geçmişiz. İltifat etmezseniz o marifet, marifet olmaktan çıkar belki unutulur gider.” ifadelerini kullandı.

 

Haberin videosu için TIKLAYINIZ

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=