Lütfen bekleyin..



Sağ-Çev Başkanı Dursun: Sağlık çalışanları her zaman takdir edilmeli

13 Mart 2024, 17:20 - Okunma: 784

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (Sağ-Çev) Başkanı Ömer Faruk Dursun, fedakârlıkları ve özverileri nedeniyle sağlık çalışanlarının her zaman takdir edilmeleri gerektiğini söyledi.

Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (Sağ-Çev) Başkanı Ömer Faruk Dursun, "14 Mart Tıp Bayramı" dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

14 Mart Tıp Bayramının, Türkiye'de tıp alanında çalışan hekimlerin ve sağlık çalışanlarının önemini vurgulayan bir gün olduğunu anımsatan Dursun, her yıl 14 Mart'ın, hekimlerin ve sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını, özverilerini ve topluma verdikleri değeri kutlamak için bir vesile olduğunu dile getirdi.

Tıp bayramının, sağlık hizmetlerinin önemini ve sağlık çalışanlarının toplum sağlığına olan katkılarını vurgulamak için bir platform sağladığını ifade eden Dursun, "Tıp alanında çalışanlar, hastaların sağlığını korumak ve iyileştirmek için her gün büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Onların çabaları, yaşamı kurtarmak, hastalıklarla mücadele etmek ve toplumun genel refahını artırmak için hayati öneme sahiptir." dedi.

"Emekleri, toplumun sağlığı ve refahı için büyük bir öneme sahip"

Tıp biliminin sürekli geliştiğini vurgulayan Dursun, "Sağlık alanındaki yenilikler, toplumun sağlığını iyileştirmek için kritik öneme sahiptir. 14 Mart Tıp Bayramı, tıp camiasının başarılarını kutlamak ve geleceğe umutla bakmak için bir fırsattır. Bu vesileyle, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Fedakârlıkları ve özverileri, her zaman takdir edilmelidir. Sağlık hizmetlerine olan ihtiyacımızı karşılamak için çaba sarf eden tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. Onların emekleri, toplumun sağlığı ve refahı için büyük bir öneme sahiptir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Her ne kadar Türkiye'de yerli sıtma vakası görülmese de yurt dışı kayna..
Batman'da ilkokul öğrencilerine, diş sağlığı bilincinin oluşması amacıy..
İluh Devlet Hastanesine Atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Doruk Can S..
Özellikle aşılama takvimini tamamlayan çocukların hastalıklar sonucu oluşab..
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=