Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Adayı Ramanlı: “Bu Yolun Sonunda Bütün Batman Kazanacak”

15 Mart 2024, 15:45 - Okunma: 851

Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, sırtlarını halka dayadıklarını ve bu yolun sonunda bütün Batman’ın kazanacağına inandıklarını kaydetti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Batman Milletvekili ve HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, İkindi Namazını Ulu Camii’nde kıldıktan sonra Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret etti.

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-022.jpg

Ramanlı, halkın desteğini almak ve onların isteklerini dinlemek amacıyla esnaf ve halkla bir araya geldi. Esnafın nabzını tutarak, şehrin ekonomik ve sosyal dinamiklerini yakından takip eden Ramanlı, kentin gelişimin, halkın ve esnafın refahına yönelik projeleri detaylı bir şekilde anlattı.

Ramanlı’ya yoğun ilgi gösteren esnaf ve halk, Ramanlı’nın samimiyetine inandıklarını belirterek, destek mesajı ve başarı dilemeleri dikkat çekti.

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-024.jpg

Ziyaret ve temasları sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramanlı, şu ifadelere yer verdi: “Ulu Cami ve Alo Tevşo esnafını ziyaret ettik. Oruç halkımızın yüzüne tebessüm olarak yansımış. Sevgili Batmanlılar yüzünüz hep böyle gülsün. Gülen yüzlü belediye #BizimleOlur #HÜDAPARlaOlur. Bisikletine ilk defa binecek çocuğun heyecanıyla geziyoruz. Sokak sokak, cadde cadde. Bir bastona dayanmak zorunda kalan yaşlı amca gibi dayıyoruz sırtımızı halkımıza. Emeğini ekmeğe dönüştüren bir nakliyecinin tüm yorgunluğuna ve sıkıntılara rağmen pedala basması gibiydi gayretimiz. Ve inanıyoruz bu yolun sonunda bütün #Batman kazanacak. #BuSeferHÜDAPAR”

serkan-ramanli-halkla-iftar.jpg

Halkla İftarda buluştu

Esentepe Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde halkla bir araya gelen HÜDA PAR Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, masaları tek tek dolaşarak halkın Ramazan ayını kutladı ve sorunlarını dinledi.

serkan-ramanli-ferhat-nasiroglu.jpg

Vekiller iftarda buluştu

İftar yemeğine katılan Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile bir araya gelen Ramanlı, Ramazan için iyi dileklerini ileterek, siyasi farklılıklara rağmen, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurguladı.

serkan-ramanli-adil-sebati-ceylan.jpg

Ramanlı, Ak Parti’nin başkan adayı Adil Sebati Ceylan'ı da ziyaret ederek, seçim süreci boyunca iyi dileklerini iletti. Ramanlı’nın yaptığı bu ziyaretler, siyasi olgunluğun bir göstergesi olarak değerlendirildi.

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-023.jpg

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-025.jpg

serkan-ramanli-halkla-iftar-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=