Lütfen bekleyin..



Ramanlı: “Gelin, umutları birlikte yeşertelim!”

23 Mart 2024, 15:23 - Okunma: 446

Seçim çalışmalarına kapsamında esnaf ve halkla buluşan HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Batman için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Gelin, bu güzel Batman’ı birlikte inşa edelim. Gelin, umutları birlikte yeşertelim.” dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Esnafa ve halka projelerini anlattı

Ramanlı, Raman ve Ziyagökalp Mahallesi Edip Solmaz Bulvarı'nda hizmet veren esnafla ve halkla bir araya geldi. Esnafın ve halkın sorun, ihtiyaç ve isteklerini dinleyen Ramanlı, belediyeyi kazandıklarında yağacaklarını anlattı. Halkın ve esnafın imar sorunu ile ilgili sorularına cevap veren Ramanlı, “Biz Batman’da kenar mahalle diye bir kavramın varlığına karşıyız. İmar baronlarına dur diyeceğiz. Şehrin her bölgesine aynı imarı vererek zenginliği şehrimizin her yerine eşit şekilde dağıtacağız. Tilmerc, Gültepe taraflarında nasıl geniş caddeler, güzel parklar varsa aynılarını Yeşiltepe, Çarşı, İpragaz vb. yerlerde de yapacağız.” dedi.

Çiğköfte tezgahına geçti

Gülistan Caddesi'nde yıllarıdır çiğköfte satan Batman’ın tanınan simalarından İdris Usta’yı (İdris Ekinci)'yi ziyaret eden Ramanlı, esnafın taleplerini yakından dinledi.

İdris Usta’ya yardım eden ve Batman’da bir Ramazan klasiği ve iftarların vazgeçilmezi olan çiğköfteyi kendi elleriyle hazırlayan Ramanlı, halka ücretsiz çiğköfte dağıttı. Ramanlı, “Bir Ramazan klasiğidir Batman’da çiğköfte satmak. Biz de Batman’ın sembollerini yaşatmak adına Gülistan Caddesi başında İdris Başkan ile çiğköfte dağıttık.” diye konuştu.

Halkla Bütünleşen Aday

Esnaf ve halk ile buluşan ve onlarla sıcak ve samimi bir diyalog kurarak bütünleşen Ramanlı, halkın sorunlarıyla da yakından ilgilendi.

Esnafın ve halkın yakın ilgisini değerlendiren Ramanlı, “Batman halkının bu teveccühüne, bu sevgisine layık olmak için bugüne kadar yaptıklarımızın çok daha fazlasını yapmak zorundayız. Gece gündüz Batman için, halkımız için çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz inşallah. Batmanlıların kendileri gibi muhabbetleri de güzeldir. Bu muhabbeti kardeşliğimizin esası kılacak ve her tarafa yayacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.

Batman’ı Birlikte İnşa Edelim

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı iftarını Kıra Dağı’nda bir araya gelen gençler ile açtı.

İftar sonrası bir çayevinde gençlere ile bir araya gelen Ramanlı, onlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak hasbihal etti. Ramanlı konuşmasında, “Gençler! Umut sizsiniz. Sizin umudunuz ise güzel bir Batman. Gelin, bu güzel Batman’ı birlikte inşa edelim. Gelin, umutları birlikte inşa edelim!” dedi.

Ramanlı’nın ziyaret ve programlarına HÜDA PAR Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Hüseyin İmir’de eşlik etti.

serkan-ramanli-halkl-bulusma.jpg

serkan-ramanli-cigkofte.jpg

serkan-ramanli-cigkofte-001.jpgserkan-ramanli-esnaf-ziyareti-030.jpgserkan-ramanli-esnaf-ziyareti-031.jpg

serkan-ramanli-esnaf-ziyareti-032.jpg

serkan-ramanli-genclerle-bulusma-018.jpg

serkan-ramanli-genclerle-bulusma-019.jpg

serkan-ramanli-genclerle-bulusma-020.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=