Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı’dan çiftçilere ziyaret

07 Mayıs 2024, 09:30 - Okunma: 292

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sêgirkan Köyünde serada çalışan çiftçileri ziyaret etti.

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Sêgirkan Köyünde serada çalışan çiftçileri ziyaret etti. HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Balpınar beldesine bağlı Sêgirkan köyünde seracılık yapan çiftçiler ile bir araya geldi.

Seralarda yetiştirilen mahsulleri inceleyen Ramanlı, çiftçilere yetiştirdikleri ürünler hakkında hasbihal ederek, ürünlerin halka ulaşmasında verdikleri emeklerin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Ramanlı, sera ziyaretlerinden sonra çiftçilerin hazırladığı kahvaltıda çiftçiler ile birlikte kahvaltı yaptı.

Seracılık yapan çiftçilerin karşılaştıkları sorunları dinleyen Ramanlı, çiftçilerin kooperatif kurmaları ve işlerini büyüterek istihdam alanlarını arttırmaları konularında fikir alışverişinde bulun ve sıkıntıların çözümü için gerekli çalışmaları yapacağını belirtti.

Serkan Ramanlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün Sêgirkan Köyü seralarını ziyaret ettik. Sera sahipleri ile kahvaltı yaptık. Tarımın nitelikli bir şekilde yapılması, tarım yapılırken toprağın da muhafaza edilmesi önemlidir. Nitelikli tarım yaparak toprağı muhafaza eden, kazancını alın teri ile topraktan elde eden tüm çiftçilerimize bereketli hasat dönemi diliyorum.”

Sêgirkan köyü ziyaretinde Ramanlı’ya HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir eşlik etti.







Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
DEM Partili Siirt Belediyesi, halkın büyük tepkisini çekecek bir karara imz..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=