Lütfen bekleyin..



Yetimler Vakfı Batman'da temsilcilik açtı

22 Mayıs 2024, 10:30 - Okunma: 168

Hem yurt içi ve hem de yurt dışında yetim ve kimsesiz çocuklara yönelik maddi ve manevi desteklerde bulunan Yetimler Vakfı, Batman'da temsilcilik binası açtı.

Yılın tamamında yetim ve öksüzlere yönelik yaptığı yardımlarla tanınan Yetimler Vakfı, Batman'da açtığı temsilcilik ile daha çok yetim aileye ulaşmayı hedefliyor.

Yetimler Vakfı Batman Temsilcisi Musab İmir, yaptığı açıklamada, başta Türkiye olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde yetim ve öksüzlere yönelik yardım çalışması yürüttüklerini söyledi.

Musab İmir

"Yetimler için bu temsilciliği açtık"

Amaçlarının açtıkları temsilciliklerle daha fazla yetime ulaşmak olduğunu belirten İmir, "Yetimler Vakfı olarak yurt içi ve yurt dışı çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkiye'nin farklı illerinde yardım çalışmalarımızı farklı şehirlerde açtığımız temsilciklerle devam ettiriyoruz. Bunlara ek olarak Batman'da Yetimler Vakfı şubesini açmış bulunmaktayız. İhtiyaç sahibi olan yetim ve öksüz çocuklara ulaşmak, onların maddi manevi ihtiyaçlarını gidermek, bu ailelerimize hayırseverlerimizin yardımlarını ulaştırmak için bu temsilciliği açmış bulunmaktayız." dedi.

"Ne kadar destek gelirse o kadar yetime ulaşacağız"

Hayırseverlerin destekleri sayesinde yardım faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden İmir, "Ramazan ayında yetim ve öksüz ailelerimize yardım paketlerimizi ulaştırıyoruz. Kurban Bayramı'nda et yardımında bulunuyoruz. Hayırseverlerimizin destekleriyle onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Hayırseverlerimiz bize bu anlamda ne kadar destek verirlerse biz de daha fazla yetim ve öksüz ailelere ulaşıp ihtiyaçlarını gidermiş olacağız." diye konuştu.

"Yetim ve öksüzlerin ihtiyacını gidermede köprü olun"

Yurt dışında da birçok yardım çalışması yürüttüklerini dile getiren İmir, şöyle devam etti:

"Kurban çalışması yürütüyoruz. Kuyu çalışması yürütüyoruz. Oradaki ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırıyoruz. Hayırseverlerimize çağrımız, yetim ve öksüzlerin ihtiyaçlarını gidermede birer köprü olmalarını istiyoruz. Kimin elinden ne geliyorsa yapsın, yardımları küçümsemesinler. Yardımların doğru ve düzgün bir şekilde ulaştığından da emin olsunlar." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü gıda kontrol görevlileri, Kurban Bayramı..
Batman'da hayat pahalılığı nedeniyle işleri azalan esnafın, halkın Kurb..
Batman'da kimliği belirsiz kişiler tarafından kovalanan bir otomobile s..
Batman’da çıkan yangın sonucu 250 dönümlük ekili buğday tarlası küle döndü...
Kurban Bayramı'nı da kapsayan 9 günlük bayram tatilini şehir dışında ge..
Batman Havalimanında mayıs ayında iç hat yolcu trafiğinde 54 bin 232 kişini..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=