Lütfen bekleyin..



Batman'da okullar çevresinde 8 bin 230 şahıs sorgulandı

24 Mayıs 2024, 11:26 - Okunma: 479

Batman'da okullar ve çevresinde yapılan kontrollerde 8 bin 230 şahıs sorgulandı, 664 iş yeri denetlendi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, 2023-2024 yılı eğitim-öğretim döneminde okullar ve çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri kapsamında yapılan planlama doğrultusunda; Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlilerince okullar ve çevresinde yapılan kontrollerde 8 bin 230 şahsın sorgulandığı bildirildi.

Bu şahıslardan; 8 kişinin değişik suçlardan, 45 kişinin de yoklama-bakaya kaçağı olarak arandığının tespit edildiği belirtilen açıklamada, 13 şahsa idari işlem yapıldığı, bir yaşı küçük araç sürücüsüne ve araç sahibine toplam 25 bin 954 TL idari cezası uygulandığı ifade edildi.

Kontrollerde 6 bıçak, 3 kurusıkı tabanca ve 7 adet fişek yakalandığı, 664 okullar ve çevresinde bulunan iş yerlerinin denetlendiği kaydedildi. (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında, AFAD Başkanlığı Yönetim Hizmetler..
Batman'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda bir kaleşnikof piy..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Vergi Daire..
Batman'da bir vatandaşın parmağına sıkışan yüzük, doktor ve itfaiye eki..
Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Özler Köyü’nde, içme suyu ihtiyacının k..
Batman'da hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve bir yıldı..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=