Lütfen bekleyin..



Bakan Yardımcısı Madak, Batman Üniversitesi’nde konferans gerçekleştirdi

24 Mayıs 2024, 15:05 - Okunma: 1093

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Sevim Sayım Madak, Batman Üniversitesi’nde "Geleceğe Işık Tutan: Gerçek Hayattan Zorluklarla Barışık Bir Yaşam Serüveni" adlı konferans gerçekleştirdi.

Batman Üniversitesi ev sahipliğinde, "Geleceğe Işık Tutan: Gerçek Hayattan Zorluklarla Barışık Bir Yaşam Serüveni" adlı konferans gerçekleşti. 24 Mayıs 2024 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Sevim Sayım Madak konuk konuşmacı olarak katıldı. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir başta olmak üzere birçok akademisyen ve öğrenci, programa yoğun ilgi gösterdi.
Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Demir, etkinlikte yaptığı konuşmada; "Bugün burada, geleceğe ışık tutan ve gerçek hayattan zorluklarla nasıl başa çıkılacağını anlatan bu değerli konferansta sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Üniversite olarak, öğrencilerin ve akademisyenlerin sadece akademik başarılarla değil, aynı zamanda hayatın zorluklarına karşı dirençli ve çözüm odaklı bireyler olarak yetişmesini önemsiyoruz. Bu tür etkinlikler, hepimize ilham veriyor ve birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmemize katkı sağlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Sevim Sayım Madak'a katkıları için teşekkür eder, tüm katılımcılara verimli bir program dilerim" ifadelerine yer verdi.
Bakan Yardımcısı Sayın Madak konuşmasında; ‘’Başarı kavramı herkes için farklı anlamlar taşıyabilir. Bu yüzden başarıyı farklı şekilde ele alarak, zorluklarla barışık bir yaşam sürdürmenin önemini vurgulamak istiyorum. Başarı, kişisel bir yolculuktur ve her bireyin bu yolculukta karşılaştığı zorluklar, onu şekillendirir. Köyde başlayan hayatımda birçok zorlukla karşılaştım. Fakat bu zorluklar beni güçlendirdi, sabretmeyi ve azmetmeyi öğretti. İlerleyen yıllarda, bu tecrübelerim sayesinde birçok engelin üstesinden gelmeyi başardım. Şimdi, geçmişime dönüp baktığımda, her bir zorluğun bana kattığı değeri daha iyi anlıyorum’’ ifadelerini belirterek öğrencilere yaşadıkları zorlukların onları yollarından etmemesi gerektiğini tavsiye etti.
Program sonunda, Rektör Demir, katkılarından dolayı Dr. Sevim Sayım Madak'a hediyelerini takdim etti. Konferans, katılımcılardan büyük beğeni topladı ve verimli bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti.

dr-sevim-sayim-madak-batman-universitesi.jpg

dr-sevim-sayim-madak-prof-dr-idris-demir.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
2024-Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nun ilan edilm..
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, yaz kurslarında çocuklara sadece Kur'an..
Batman Üniversitesi tarafından 24-25 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenmesi pl..
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Batman Şube Başkanı Şehmuz Ö..
Batman Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü ile Hasankeyf..
2024 emekliler yılı kapsamında Batman Üniversitesi ve Sosyal Güvenlik Kurum..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=