Lütfen bekleyin..



Başkanlardan Batman standına destek

29 Ocak 2016, 14:06 - Okunma: 3389

EMİTT 2016 Fuarı Batman standını ziyaret eden Batman'daki oda ve borsa başkanları misafirlerle yakından ilgilendiler.

Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMİTT 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın 20.'sinde Batman standına her kesimden ilgi var. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Beşir Altunç, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batman standında gelen konuklarla yakından ilgilendiler. Standı ziyaret eden işadamlarını da bölgeye davet eden Güneş ve Demir; “Batman EMİTT fuarında adını duyuran kent oldu. Batman standını görenler övgü dolu sözler dile getiriyor. Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden gelen ekip bir dakika bile boş durmuyor. Batman’ın tanıtımı için herkes farlı sektörlerle diyalog” diye konuştular.

Memleketini unutmayan Vali!

İstanbul Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezindeki Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının ikinci gününde Kastamonu Valisi Batmanlı Şehmus Günaydın, Batman standındaydı.  Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ve Müze Müdürü Vehbi Yurt’un karşıladığı Vali Günaydın, Batman standının farkındalığından dolayı Batman ekibini kutladı.

Katıldığı fuarlarda Batman standını her zaman kutladığını dile getiren Kastamonu Valisi Günaydın; “Batman her yıl farklı stantla farkını da gösteriyor. Batman’ın gündemini yerel basından her zaman takip ediyorum. Son dönemlerde kültür ve eğitimle ön planda. Batman’da gençlerin kütüphane önlerindeki kuyrukta beklemesi gelecek açısından umut verici. Batman’da güzel şeyler oluyor. Kastamonu-Batman arasında kardeşlik köprüsü sürecek” diye konuştu. (HÜR24.Com)

baskanlardan-batman-standina-destek.JPG

-ticaret-borsasi-yonetim-kurulu-baskani-arif-gunes,-ticaret-borsasi-meclis-baskani-besir-altunc,-basto-baskani-abdulkadir-demir,-.JPG

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Toplumda okuma kültürünün çok zayıfladığını, okuyanların da daha çok gereks..
Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=