Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi: Güzellik salonu ve kadın kuaförleri kapanmayacak

28 Ağustos 2024, 09:45 - Okunma: 398

Berber, güzellik salonları ve kuaförlerin haftada bir gün kapatılmasına ilişkin uygulamadan güzellik salonları ve kuaförlerin muaf tutulacağı belirtildi.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Temmuz 2024 tarihinde yürürlüğe giren ülke genelinde berber, güzellik salonları ve kuaförlerin haftada bir gün kapatılmasına yönelik başlayan uygulamanın Ticaret Bakanlığının yaptığı yeni değişiklik sonrasında güzellik salonları ve kadın kuaförlerin bu uygulamadan muaf tutulacağını bildirdi.

Çiftçi, "Bakanlık, uygulamanın başladığı tarihten bugüne kadar kadın kuaförleri ile güzellik salonlarının, kapalı olunan günlerde düğün ve nişan benzeri organizasyonlar özelinde belirlenen istisnalardan yeterince faydalanamadığı ve bunun sonucunda tüketicilerin hizmet almasında zorluklar yaşandığı görüldüğü aktarıldığından dolayı böyle bir uygulamaya geçildiğini duyurarak genelge yayınladı. Güzellik salonu ve kadın kuaförü üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihad Altun ve beraberindeki hey..
Batman girişinde durdurulan iki araçta 5 kilo 400 gram skunk ele geçirilirk..
Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Atbağı köyünde üç katlı bir evde meydana ge..
Batman'daki sivil toplum kuruluşları, Gazze'deki katliam ve ablukay..
Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Atbağı köyünde bir dairenin balkonunun çökm..
Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 186. yıl dönümü münasebetiyle İl Jan..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=