Lütfen bekleyin..



Gök için binlerce araçtan oluşan konvoyla şehir turu atıldı

06 Haziran 2015, 01:38 - Okunma: 3674

Batman bağımsız adayı Aydın Gök'e destek amacıyla binlerce araçtan oluşan konvoyla şehir turu atıldı.

Batman'da bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'e destek amacıyla binlerce araçtan oluşan konvoyla şehir turu atıldı. Saat 17.00'de Yeni Otogar arkası Mevlid Alanında bir araya gelen vatandaşlar, araçlarıyla Aydın Gök için şehir turu attı.

7 Haziran Pazar günü gerçekleşecek 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Batman’da kapı kapı gezerek seçmenin desteğini alan bağımsız aday Aydın Gök için çok sayıda motosikletin de bulunduğu binlerce araçtan oluşan konvoyla şehir turu atıldı.

Seçim çalışmalarını haftalar önceden ilçe ilçe, mahalle mahalle, ev ev dolaşarak sürdüren Aydın Gök için, Batman'da binlerce aracın katıldığı konvoyla şehir turu atıldı. Saat 17.00’de Yeni Otogar arkası Mevlid Alanında bir araya gelen vatandaşların oluşturduğu konvoy, buradan Bağlar, 19 Mayıs, Yeşiltepe, Çamlıca, Hürriyet, Karşıyaka, Petrolkent, Akyürek, Site, Meydan, Şirinevler, Cumhuriyet, Şafak, Fatih, Belde ve GAP Mahallelerini dolaşarak Aydın Gök’ün seçim lokalinde turunu sonlandırdı. Konvoyda bulunan vatandaşların sık sık, Aydın Gök meclise, Batman seninle huzur bulacak şeklinde slogan attıkları görüldü. Aydın Gök'ün flamalarını ve “Oy’unu ver farkı gör” ve “Fırsat elinde iyi düşün” gibi çeşitli sloganların yazıldığı dövizleri taşıyan konvoydakilere halkın sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.

Konvoyun gelmesi ile seçim lokalinin önünde mahşeri bir kalabalık oluşurken trafikte zaman zaman aksamalar oldu. Seçim lokalinde toplanan büyük kalabalığa teşekkür konuşması yapan Aydın Gök, "Değerli kardeşlerim ve bacılarım! Hepiniz hoş geldiniz sefalar verdiniz. Rabbim bu gayretlerinizi kendisi için kabul buyursun. Allah'u Teala bu aşk ve şevkinizi artırsın. Rabbim bizlerle adaleti hakim kılsın inşallah. Rabbim bizlerle huzur hakim kılsın inşallah. Rabbim bizlerle gerçek kardeşliği hakim kılsın inşallah. Allah şahittir ki, daha öncede şimdi de O'na gerçek kulluk vazifemizi yerine getirmek için ortaya çıktık, hizmet vermeye çalıştık. Sadece O'nun rızasına nail etsin. Biz Allah için sizleri seviyoruz. İnşallah Allah hayır üzerine bizleri muzaffer kılacaktır." dedi.

Konuşmanın ardından gençlerin halay tuttukları görüldü. (batmanbasin.com)

 

 

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=JoDHiBB6TiY&feature=youtu.be

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=