Lütfen bekleyin..



Batman Berlin Fuarı'nda tanıtılıyor

10 Mart 2016, 11:15 - Okunma: 3945

Almanya’nın başkenti Berlin’deki Uluslararası Berlin Turizm Fuarı’nda Batman standı yoğun ilgi görürüken, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Batman standını ziyaret etti.

Batman Valiliği ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 9-13 Mart 2016 tarihleri arasındaki Almanya’nın başkenti Berlin’deki turizm fuarında Batman’ı tanıtıyor. 13 Mart’a kadar sürecek fuarda, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 185 ülkeden binlerce katılımcı yer alıyor.
Bakan Ünal Batman standındaydı
Dünyanın en önemli turizm fuarı ITB, Berlin’de 50. kez kapılarını açtı. 9 Mart’ta başlayan ve 13 Mart’ta sona erecek olan ITB Berlin Fuarına Batman’dan da Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy ile Kültür ve Turizm
Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Uluslararası Berlin Turizm Fuarı’nda Batman standını ziyaret etti. Bakan Ünal, fuarın ilk gününde Batman ekibini yalnız bırakmayarak destek verdi. Bakan Ünal, Batman standındaki tanıtıcı materyalleri ve standı beğendi. Batman turizmiyle ilgili Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy ile Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı’dan bilgi alan Bakan Ünal; “Genelde Türkiye özelde Doğu ve Güneydoğu da sıkıntıları biliyoruz. Çeşitli destinasyonlarla Güneydoğu turizmini canlandıracağız. Güneydoğuda mağdur turizm işletmeleri için destek paketi yolda. Biz onların yanındayız, durumlarını yakından takip ediyoruz. Özellikle olaylardan etkilenen Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli turizm işletmelerinin nasıl desteklenmesi gerektiği konusunda bir destek paketi hazırladık. O yüzden umutlarını kaybetmesinler” dedi.
Batman stadına yoğun ilgi Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy ile Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan
Aslanlı, Batman standına gelenlere Batman’ın tanıtım materyallerini hediye etti. Tercümanlar aracılığıyla İngilizce, Almanca ve Arapça başta olmak üzere bir çok dilden Batman’ı tanıtan Aksoy ve Aslanlı, standı ziyaret eden
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, Berlin Büyük Elçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Almanya Turizm Başkanlığındaki yetkililer ile tur operatörleriyle yakından
ilgilendiler.

Bu yıl 50'ncisi düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'na Türkiye'yi, toplam 3.079 m2’lik alanda kurulan 116 stantta, 127 katılımcı temsil ediyor. 11 Valilik, 13 acente, 56 otel, 47 birlik, Dernek, Belediye ve Kalkınma Ajansı ile katılıyor. Batman standı, en kalabalık stantlar arasında yer alması dikkat çekti.

batman-berlin-fuarinda-tanitiliyor.jpg

batman-berlin-fuarinda-tanitiliyor-001.jpg

batman-berlin-fuarinda-tanitiliyor-002.jpg

batman-berlin-fuarinda-tanitiliyor-003.jpg

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi, Batman’ın il oluşunun 34'üncü yıldönümü münasebeti..
Toplumda okuma kültürünün çok zayıfladığını, okuyanların da daha çok gereks..
Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=