Lütfen bekleyin..



Eğitim alan annelere sertifika

17 Mart 2016, 09:22 - Okunma: 2730

Batman Gültepe İlkokulu rehberlik servisinin annelere yönelik gerçekleştirdiği, eğitim programı sonunda annelere katılım sertifikaları verildi.

Batman Gültepe İlkokulunda gerçekleşen 14 haftalık eğitim programı sonunda katılımcı annelere  sertifikaları verildi. Sertifika  verme programına, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı Ertan Göv, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Şirin Temiz, öğretmenler ve anneler ile aileleri katıldı. Programın içeriği hakkında konuklara bilgi veren, Gültepe İlkokulu Okul Müdürü Şehmus Eren ve Okul Rehber Öğretmeni Seçil Mert Başaran,  anne babaların çocuğun gelişim ve eğitim sürecinin doğal üyeleri olmaları nedeniyle, çocukları koruma, önleme ve geliştirme amaçlı oluşturulmuş sistemli bir eğitimle onlara çocuk bakımı ile eğitimi hakkında bilgi, beceri ve olumlu tutum kazandırmanın bu eğitimin amacı olduğunu belirttiler.

Hayat Boyu Öğrenmenin en önemli ayaklarından biri, olan annelere yönelik yapılan eğitimler, bu amaçla Gültepe  İlkokulunda 7-11 yaşında çocukların gelişim dönemlerine uygun olarak hazırlanan  programla annelere 14 hafta süren eğitim verildi. Eğitimi başarıyla tamamlayan  annelere  düzenlenen programla sertifikaları verildi.

Programa katılan veliler; bu eğitimle hayatlarının olumlu yönde geliştiğini dile getirerek, eğitim programını düzenleyen okul yönetimine ve rehberlik servisine teşekkür ettiler. 

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=