Lütfen bekleyin..



Batmanlı öğrenciler Robot Bilim Etkinliği için Ankara’da

15 Haziran 2015, 12:27 - Okunma: 3099

Batman’dan 3 Ortaokulu öğrencileri 6 Projeyle, TÜBİTAK ‘Robot Bilim Etkinliği’ne katılmak için Ankara’ya gittiler.

Ankara Hacettepe ve ODTÜ üniversitelerinin yerleşkesinde gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK ‘Robot Bilim Etkinliği’ne, Batmanlı öğrenciler 6 proje ile katılıyor.

Batman’dan İMKB Ortaokulu, Doğankavak Ortaokulu ve Çay Mahallesi İmam Hatip Ortaokulunun katılacağı, ‘Robot Bilim Etkinliği’ne ülke genelinden yüzlerce proje katılıyor.

‘Robot Bilim Etkinliği’ne katılacak olan Batman Kafilesi, hareket öncesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Batman öğrenci kafilesinde, İMKB Ortaokulu, Doğankavak Ortaokulu ve Çay Mahallesi İmam Hatip Ortaokulundan, toplam 19 öğrenci, 4 öğretmen ve 2 koordinatör yer aldı.

3 gün sürecek olan,  TÜBİTAK ‘Robot Bilim Etkinliği’ne katılan ortaokulların, hazırladığı 2’şer proje görücüye çıkacak.

Karayoluyla Diyarbakır’a giden Batmanlı öğrenci kafilesi,  Diyarbakır’dan da havayoluyla Ankara’ya gitti. (İLKHA)

Etiketler : tübitak, bilim etkinliği
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman ÖNDER İl Başkan Yardımcısı Veysi Özgül, imam hatip okullarına yöneli..
Batman Valisi Ekrem Canalp tarafından hayata geçirilen, İl Milli Eğitim Müd..
İlkokuldan üniversiteye kadar tüm eğitim hayatını birincilikle tamamlayan, ..
Uzman Eğitimci Zeyneddin Güler, dijital çağın gençler üzerindeki etkilerine..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen ve yaklaşık bir yıl süren..
Batman'da öğrenci velisinin silahla okul bahçesine girmesi, öğretmen ve..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=