Lütfen bekleyin..



Umut Der Ramazan yardımlarına başladı

06 Haziran 2016, 18:17 - Okunma: 2865

Batman Umut Der, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan arifesinde fakir ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulunmaya başladı.

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Batman Umut Der, Ramazan arifesinde fakir ve muhtaç ailelere Ramazan paketlerini ulaştırmaya başladı.

Umut Der, Ramazan ayından önce hazırladığı binlerce Ramazan paketinin dağıtımına Ramazan arifesinde başladı. Ramazan ayı boyunca hayırseverlerden gelen yardımlarla Ramazan paketlerinin dağıtımına devam edileceği belirtildi.

Günlerdir hummalı bir şekilde hazırlamış oldukları ramazan paketlerinin dağıtımına başladıklarını belirten Umut Der Genel Başkanı Halil Gergin, "Umut Der olarak Ramazan başlamadan önce biz Ramazan hazırlıklarımızı başlattık. Daha öncede belirttiğimiz gibi poşetleme, paketleme ve bugün Ramazan arifesinde muhtaç ve yetimlere Ramazan paketlerimizi dağıtımına başladık." dedi.

Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin yapacakları yardımları muhtaç, fakir, yetim ve mülteci olarak Batman’a sığınan insanlara ulaştıracaklarını söyleyen Gergin, "Umut Der olarak yardım severlerden sesleniyoruz. Fakirleri bir nebze de olsa sevindirelim. Bizlerin görevi zengin ile fakir arasında köprü olmaktır. Bu ayda yapılan hayırlara daha çok önem vermeliyiz. Ramazan arifesinde ilk yardımlarımızı dağıtmaya başladık. Ramazan ayı boyunca yardımlarımız davam edecektir. Biryandan paket hazırlığı yapıyoruz bir yandan da dağıtım yapıyoruz. Ramazan ayı boyunca ramazan paket dağıtımımız devam edecektir." şeklinde konuştu.

Öte yandan yardım paketi alanlar ise böylesi yardımlarla bir nebze olsa da ihtiyaçlarını sağladıklarını ifade ederek yardımda bulunanlara dua ettiler.

batman-umut-der.jpg

batman-umut-der-001.jpg

batman-umut-der-002.jpg

batman-umut-der-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=