Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Gençlik Kolları’ndan AK Parti’ye Taziye Ziyareti

18 Ağustos 2016, 17:35 - Okunma: 2437

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları, PKK tarafından katledilen Ak Parti Beytüşşebap İlçe Başkanı Naci Adıyaman için Ak Parti Batman Gençlik Kolları’na taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, PKK tarafından katledilen Ak Parti Beytüşşebap İlçe Başkanı Naci Adıyaman için taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları heyetini, Ak Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bardakçı ve Teşkilat Başkanı Tolga Genç karşıladı. HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları heyeti başsağlığı dileklerinde bulunup üzüntülerini dile getirdiler.

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir, “Öncelikle hepimizin başı sağ olsun. Genç bir Kürt kardeşimiz daha PKK eliyle vahşice katledildi. PKK gerçeği budur. Silahtan, kandan ve kaostan besleniyorlar ve Kürt halkına sürekli zarar vermektedirler. Bunu son zamanlardaki çukur siyaseti, bombalı saldırılar ve son olarak da Naci Adıyaman kardeşimizi katlederek gösterdiler. Gün birlik olup bu kandan beslenen örgüte karşı dik durma günüdür” ifadelerini kullandı.

Yapılan taziye ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Ak Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bardakçı, “Allah sizlerden razı olsun. Dava arkadaşımızın kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu saldırılar kandan ve kaostan beslenen örgütün son çırpınışlarıdır. Milletimiz bu alçaklara karşı birlik olup ve dik durup gereken dersi vermelidir” dedi.

Ziyaret esnasında 15 Temmuz darbe girişimi, FETÖ’nün masum insanlara karşı kurdukları kumpaslar ve bu mağduriyetlerin giderilmesi, PKK ve Kürt sorunu gibi konular konuşulup karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

huda-par-genclik-kollari’ndan-ak-parti’ye-taziye-ziyareti.jpg

huda-par-genclik-kollari’ndan-ak-parti’ye-taziye-ziyareti-001.jpg

huda-par-genclik-kollari’ndan-ak-parti’ye-taziye-ziyareti-002.jpg

huda-par-genclik-kollari’ndan-ak-parti’ye-taziye-ziyareti-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...
10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" nedeniyle yaşadıkları sorunları ..
Batman'da bir kadın, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazze'y..
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..
Batman'da düğünlerini yapan, Oslun ve İrtem aileleri, Gazze'de yaşa..
Yeşilay Batman Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, sağlıklı yaşama ve ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=