Lütfen bekleyin..



Kozluk'ta 57 öğrenci zehirlendi

25 Ekim 2016, 20:23 - Okunma: 2110

Kozluk ilçesinde yemek sonrası karın ağrısı ve mide bulantısı çeken 57 öğrenci zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Geçitaltı (Goğe) Köyü'ndeki okulda yedikleri yemek sonrası karın ağrısı ve mide bulantısı çeken 57 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Köy servisleri ile Kozluk Devlet Hastanesine kaldırılan öğrencilere serum tedavisi uygulandı. 
Acil serviste yataklar yetersiz kalınca, öğrenciler müşahede odalarındaki yataklara alındı. Yaşanan duruma tepki gösteren öğrenci velileri, geçen senede okulda dağıtılan yemekleri yiyen çocuklarının aynı sıkıntıyı yaşamış ve hastaneye kaldırıldıklarını söylediler.
Veliler, numunelerin incelenmesini ve sorumlularının cezalandırılmasını istediler. 
Okullarda dağıtımı yapılan yemeğin yemek şirketi tarafından dağıtıldığı ve her öğünden numune alındığını açıklayan İlçe Milli Eğitim yetkilileri, numuneleri tahlile gönderdiklerini, bir sıkıntı çıkması halinde gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını belirtti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yaşayan 6 yaşındaki Hatice ve 4 yaşındaki Esma Tan kardeşler,..
Cuma Hutbelerinde “Peygamberimiz (S.A.S) Ve Ticaret Ahlakı” konusu işlendi...
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, İl Müftü Yardımcısı İlhan Günay ile birlikt..
Vali Ekrem Canalp, önceki gece saatlerinde bir araca düzenlenen silahlı sal..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Koruyucu Aile Hizmeti kapsamında..
"Doğumunun 1500. Yılında Âlemlere Rahmet Hazreti Muhammed (sallallahu ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=