Lütfen bekleyin..



İnşaat işçisinin cüzdanı çalındı

10 Kasım 2016, 15:30 - Okunma: 1959

İnşaatlarda günlük çalışarak 5 kişilik ailenin geçimini sağlayan inşaat işçisinin cüzdanı hırsızlar tarafından çalındı.

Batman merkez Yavuz Selim Mahallesinde ikamet eden ve 3 çocuk babası Yahya Çelik, çalıştığı inşaatta temiz elbiselerini bıraktığı odadan kimliği belirsiz kişi veya kişilerce cüzdanı ve paraları çalındı.

Öğleyin yemek arası verilirken cüzdanının çalındığını fark eden Çelik, yaşanan hırsızlık olayına tepki gösterdi. Çelik, "Her zamanki gibi inşaatta çalışmak için sabah erkenden arkadaşlarımla inşaata geldim. Temiz elbiselerimi çıkarıp iş elbiselerimi giyerek iş başı yaptım. Arkadaşlarımla çalıştığım esnada kimliği belirsiz kişilerce pantolonumun cebinden cüzdanım ve cebimdeki bir miktar param çalındı. Öğle arasın bana para lazım olunca cebime baktım cüzdanım ve paramın olmadığını fark ettim." dedi.

Yapılan hırsızlık olayını kınadığını belirten Çelik, hırsızları Allah'a havale ettiğini söyledi. (M.Sait Çelik-batmanbasin.com)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
TEBD Batman İl Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Cumhurbaşkanı'nın açıkla..
Batman 8'inci Kitap Fuarı'na katılan Peygamber Sevdalıları Vakfı On..
Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Eğitim ve Danışmanlık Birimi tarafın..
Batman Valiliği, şehirde hava kalitesini artırmak ve çevresel sürdürülebili..
Batman'ın Gercüş ilçesi Kayapınar beldesinde yıllardır yaşanan su sıkın..
Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Resmî Gazete’de yayımlanarak yür..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=