Lütfen bekleyin..



"Batman, Girişimcilik Ruhu Yüksek Bir Kent"

19 Kasım 2016, 17:41 - Okunma: 3091

Vali Ahmet Deniz, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Programı’nı tamamlayan girişimcilere sertifikalarını verdi.

Sertifika törenine; Vali Ahmet Deniz,  KOSGEB İl Müdürü Evren Arıkan, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve çok sayıda girişimci katıldı.
 
Programda MÜSİAD  Batman Şubesi Başkanı, KOSGEB İl Müdürü ve Vali Ahmet Deniz birer konuşma yaptılar.
 
Genç girişimcilere hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, üretimin temel unsurlarından biri olan girişimciliğin çok önemli olduğunu belirterek,  "Batman girişimciliği olan, canlı ve hareketli bir şehir. Bu çok büyük bir avantajdır. Dışarıdan ilimize yatırımcı gelmese dahi,  Batman'da vatanını, milletini seven ve yatırım yapabilecek çok sayıda girişimcinin olduğun biliyorum, bu kentte bu kapasite var. Sayın Başbakanımız bölgeye dair çok önemli teşviklerin olacağını açıklamıştı. Kısa bir süre içerisinde bunlar gerçekleştirilecek. Girişimcilerimizin  bu teşviklerden önemli ölçüde faydalanacağına inanıyorum" dedi.
 
Mevcut Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi için  gece gündüz çalıştıklarını belirten Vali Deniz,  "Bu konuda Bakanlık nezdinde gerekli girişimlerde bulunduk, kısa bir süre içerinde netice alacağımıza inanıyorum. Batman'a yatırım yapmak isteyen yatırımcılar endişe duymadan yatırım yapabilirler. Biz bu konuda yatırımcılarımıza gerekli desteği vermeye hazırız" diye konuştu.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri, KOSGEB  il Müdürlüğü ve MÜSİAD Batman şubesinin işbirliği ile düzenlenen mesleki eğitim programını bitiren gençlere sertifikalarını Vali Deniz tarafından verildi.
 
VALİ DENİZ, MÜSİAD'IN DOST MECLİSİNİN KONUĞU OLDU
 
Vali Deniz, girişimcilik sertifika törenin ardında MÜSİAD Batman şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi etkinliğe katıldı.
 
Vali Deniz sanayicilerle bir araya gelerek, ilimizin genel sorunları  üzerine bir süre sohbet etti.
uygulamali-girisimcilik-egitimi.jpg

vali-ahmet-deniz-010.jpg

uygulamali-girisimcilik-egitimi-001.jpg

uygulamali-girisimcilik-egitimi-002.jpg

uygulamali-girisimcilik-egitimi-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Kasaplar Derneği Başkanı Mehmet Ali Rüzgar, yaptığı yazılı açıklamad..
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Batman İl Müdürü Mahmut Dursun..
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=