Lütfen bekleyin..



Vali Ahmet Deniz, eğitim kampüsünü inceledi

22 Aralık 2016, 00:05 - Okunma: 4866

Vali Ahmet Deniz, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmedi Hani Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Gültepe Anadolu Lisesi’nin yer aldığı eğitim kampüsünde incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Deniz’e İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtalan eşlik etti.
 
Kampüsteki okulları tek tek ziyaret eden Vali Deniz, okul öğretmenleri ve öğrencileri ile bir araya geldi, eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
vali-deniz,-egitim-kampusunde-incelemelerde-bulundu.jpg Kampüsteki okul ziyaretinde sınıfları dolaşarak incelemelerde bulunun Vali Deniz, eğitim gören öğrencilerle yakında ilgilenerek bir süre sohbet etti. Üniversite sınavlarına hazırlık yapan lise son sınıf öğrencilerine, Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) programından yararlanmaları konusunda bazı nasihatlerde bularak, kendilerine başarılar diledi.

 
Vali Deniz; öğrencilere eğitimin ve okumanın insan hayatında çok önemli olduğunu belirterek, hain terör örgütleri yüzünden ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu sıkıntılı dönemden bizi ancak milli ve manevi değerlere sahip, iyi eğitim almış kendi fikrini, düşüncesini ifade edebilen inançlı bir gençliğin kurtarabileceğini belirterek, bu konuda özellikle eğitimcilere önemli görevler düştüğünü ifade etti.
vali-deniz,-egitim-kampusunde-incelemelerde-bulundu2.jpg

Daha sonra okulların yönetici ve öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Deniz, Batman'da eğitim ve öğretim çıtasının yükseltilmesi için özverili bir çalışma ve iş birliğinin önemine değinerek, Batman'da eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik bir takım projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını belirtti.
 
vali-deniz,-egitim-kampusunde-incelemelerde-bulundu2-001.jpgSon süreçte ülkemizde yaşanan gelişmelere değinen Vali Deniz, “Ülkemiz ciddi bir süreçten geçiyor. Bazı hain güçlerin Ülkemiz üzerinden oynanan oyunlar iyice açığa çıkmaya başladı. Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Alevisiyle ve Sünnisiyle bir birimize sevgi ile hoşgörü ile yekvücut olmalıyız. İnsanları severek kucaklayarak ötekileştirmeden bizler bin yıldır bu coğrafyada beraber yaşıyoruz. Bunun için çok çalışmalıyız. Bizi birbirimizden ayırmak için her türlü hain saldırılar yapılıyor. Özellikle çocuklarımızı iyi bir şekilde yetiştirmeliyiz ve yanlış kişiler tarafından yönlendirilmemesi için gerekli tedbirleri almalıyız. Hepimizin buna ihtiyacı var. Ülkemizin birliği ve beraberliği için herkes üzerine düşen sorumluğu yerine getirmelidir." diye konuştu. 
 
Vali Deniz, İnceleme ve ziyaretlerin ardından eğitim kampüsünden ayrıldı.

vali-deniz,-egitim-kampusunde-incelemelerde-bulundu-001.jpg

 

Kaynak: Hür24 Haber

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün her yıl gerçekleştirdiği "Genç Nida Ku..
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=