Lütfen bekleyin..



Belediyeden asker ailelerine destek

24 Aralık 2016, 00:24 - Okunma: 1907

Batman Belediyesi, 4109 sayılı Asker Ailelerinden Muhtaç Olanlara Yardım Hakkında Kanun'a göre, asker ailelerine 2017 yılı bütçesinden pay ayrılması için çalışma başlattı.

Batman Belediyesi, 4109 sayılı Asker Ailelerinden Muhtaç Olanlara Yardım Hakkında Kanun'a göre,  asker ailelerine 2017 yılı bütçesinden pay ayrılması için çalışma başlattı.

Çalışma ile ilgili konuşan Batman Belediyesi Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, vatandaşların hak ettiği hizmetlere kavuşması için başlatılan çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Bu seneki bütçe çalışmalarımızda, geçen 10 yıl içerisinde bütçeye ödenek konmakla beraber, asker ailelerine hiç yardım yapılmadığını gördük. Belli bir ödenek ayrılıyor ve başka fasıllara aktarılıyordu. Geçen yıl da bütçeye konulan ödenek 36 bin lira ancak yine bu ödenek kullanılmamış, başka kalemlere aktarılmış. Vatan için canlarını feda eden askerlerin ihtiyaç sahibi aileleri için 2017 bütçesine 420 bin lira ödenek ayırdık" diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Gercüş’ün Yayladüzü (Gundik) köyünde geleneksel olarak her yıl bir k..
Gazeteci Veysi Demir, oğlu Eğitimci Hüseyin Demir’i evlendirdi.
Batman'da onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi aileye giyim ve ayakkabı yard..
Cuma Hutbelerinde “Ailemiz: Huzur Ve Güven Kaynağımız” konusu işlendi...
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, ‘Engelliler Haftası’ neden..
Batman'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu Hayrunnisa Yanaç, harçlıklarını ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=