Lütfen bekleyin..



Aymelek, Yürüyebildiği İçin Çok Mutlu

26 Aralık 2016, 19:03 - Okunma: 1976

Muş'ta oturan 19 yaşındaki Ayşe Aymelek Batman Bölge Devlet Hastanesindeki tedavisinden sonra yürüyerek hastaneden tabucu oldu.

Felç olmaktan kurtarılan Muş'ta oturan 19 yaşındaki Ayşe Aymelek Batman Bölge Devlet Hastanesindeki tedavisinden sonra yürüyerek hastaneden tabucu oldu.

Acil müdahale edildi

Tedaviyi yapan Beyin Cerrahi Uzmanı Mustafa Karakuş, “Ayşe Aymelek 19 yaşında. Muş ilinde oturuyor. Bel ve bacak ağrısı şikâyetleri ile tetkikleri yapılan hastaya bel fıtığı tanısı konmuş ameliyat önerilmiş. Önce gitmiş oldukları sağlık merkezinde imkânsızlık nedeniyle ameliyatının yapılamayacağı söylenmiş. Hasta bize geldiğinde neredeyse yürüyemeyecek durumdaydı. Hastanın tetkikleri incelendi, ameliyat kararı verildi. Mikroskobik bel fıtığı ameliyatı yapıldı.  Acil müdahale edilmeseydi ayağında felç gelişebilirdi. Ameliyat sonrası bacak ağrıları geçen hasta ertesi günü sağlıkla taburcu edildi” diye konuştu.

Başka hastanelere de gidebilirdim

Ayşe Aymelek, “Belimden bacaklarıma vuran ağrılar dayanılmaz bir duruma gelmiş. Öyle ki yürüyemez duruma geldim. İlk başvurduğum hastane tedavim için yeterli değildi.  Tedavimi daha büyük merkezlerde yapabilme imkanına sahip olmama rağmen Batman Bölge Devlet Hastanesini tercih ettim. Dr. Mustafa Karakuş’un yapmış olduğu başarılı ameliyatları ile ismini duymuştum. Ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren Doktor Karakuş’tan Allah razı olsun. Beni felç olmaktan kurtardı. Şimdi yürüyebiliyorum ve mutluyum” dedi.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Gercüş’ün Yayladüzü (Gundik) köyünde geleneksel olarak her yıl bir k..
Gazeteci Veysi Demir, oğlu Eğitimci Hüseyin Demir’i evlendirdi.
Batman'da onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi aileye giyim ve ayakkabı yard..
Cuma Hutbelerinde “Ailemiz: Huzur Ve Güven Kaynağımız” konusu işlendi...
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, ‘Engelliler Haftası’ neden..
Batman'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu Hayrunnisa Yanaç, harçlıklarını ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=