Lütfen bekleyin..



TİS görüşmelerine başlandı

05 Ocak 2017, 13:30 - Okunma: 2978

Batman Belediyesi ile belediye çalışanları arasında imzalanacak olan yeni toplu iş sözleşmesi için Genel-İş Sendikası yetkilileri ile görüşmeler başladı.

Batman Belediyesi ile belediye çalışanları arasında imzalanacak olan toplu iş sözleşmesi için görüşmeler başladı. Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı A.Vahap Asma, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Şirin Yavuz, Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Sünbül, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ile Genel İş Sendika temsilcileri ile gerçekleşen ilk toplantıda toplu iş sözleşmesinin detayları görüşüldü.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Son haftalarda rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları hem yatırımcıyı hem..
Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile bir zincir mağazası ar..
Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, iş ve kariyer fırsatlarına erişimi kolaylaştırma..
Batman'da faaliyet gösteren sekiz ayrı Küçük Sanayi Sitesi kooperatifin..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Batman Valiliği'nin organizasyonu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Valilik önü..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=