Lütfen bekleyin..



TİS görüşmelerine başlandı

05 Ocak 2017, 13:30 - Okunma: 2990

Batman Belediyesi ile belediye çalışanları arasında imzalanacak olan yeni toplu iş sözleşmesi için Genel-İş Sendikası yetkilileri ile görüşmeler başladı.

Batman Belediyesi ile belediye çalışanları arasında imzalanacak olan toplu iş sözleşmesi için görüşmeler başladı. Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı A.Vahap Asma, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Şirin Yavuz, Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Sünbül, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ile Genel İş Sendika temsilcileri ile gerçekleşen ilk toplantıda toplu iş sözleşmesinin detayları görüşüldü.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, gençlerin m..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf için ..
Batman'daki kuyumcular, 2026'da altın fiyatlarında yeniden yukarı y..
HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, asgari ücret artışının hem çalışan..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yö..
Batman genelinde yürütülen vergi denetimleri, yıl boyunca sürdürülen çalışm..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=