Lütfen bekleyin..



ATEKDER'den Sağlık Sen’e ziyaret

28 Ocak 2017, 13:36 - Okunma: 3327

Ameliyathane Teknikerleri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Eyüp Aslan ve Batman İl temsilcisi Esra Konak, Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Zahir Seven‘i ziyaret ederek sorunlarını görüştüler.

Ameliyathane Teknikerleri Derneği (ATEKDER)  Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Eyüp Aslan ve Batman İl temsilcisi Esra Konak Ameliyathane Teknikerlerinin görev ve meslek tanımlarının kesinleşmesi, hastanelerde yaşanan sorunlarını ve hastanelerde daha iyi tedavi ve sıkıntısız hizmet için Batman Sağlık-Sen Şube Başkanı Seven’i ziyaret ettiler.

Görüşme sırasında Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Zahir Seven,  Ameliyathane Teknikerlerinin yaşadığı sıkıntıları özellikle görev ve meslek tanımlarının kesinleşmesi için sorunları Sağlık Sen genel merkezine ileteceklerini ve sorunların çözüme kavuşması için çalışacaklarını kaydetti.

Ameliyathane Teknikerleri Derneği temsilcileri Aslan ve Konak’ta, dernek olarak bütün yönetim kurulu ve il temsilcileri ile birlikte Ankara'da  Sağlık Bakanlığı ile 11-17 Şubat tarihleri arasında görüşmeye gideceklerini belirterek, Ameliyathane teknikerlerinin umudunu kaybetmemelerini kendilerinin haklarını savunan onlar için uğraşan bu derneğe katkı sağlamak amacıyla üye olmaları gerektiğini söylediler.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Her ne kadar Türkiye'de yerli sıtma vakası görülmese de yurt dışı kayna..
Batman'da ilkokul öğrencilerine, diş sağlığı bilincinin oluşması amacıy..
İluh Devlet Hastanesine Atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Doruk Can S..
Özellikle aşılama takvimini tamamlayan çocukların hastalıklar sonucu oluşab..
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=