Lütfen bekleyin..



ASKON Geleneksel Aylık Toplantısı yapıldı

05 Şubat 2017, 18:27 - Okunma: 2720

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesinin her ay gerçekleştirdiği geleneksel kahvaltılı buluşma toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

ASKON’un kahvaltılı toplantısının bu ayki konuğu İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, Müdür Yardımcısı Mahmut Polat, Şube Müdürleri, yatırım danışmanları ile İŞKUR’un proje yürütücüsü uzman personeli oldu.

Mado Cafe’de düzenlenen toplantıya ASKON Şube Başkanı M.Selman Nasıroğlu, ASKON yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda iş adamı katılım sağladı. Ayrıca Hasankeyf’te 150 kişiyi istihdam sağlayan  Anıtlı tekstil fabrikasının sahibi Mahmut Eren de ASKON ailesine katıldı.

EVİZ, İŞ ADAMLARINI AYDINLATTI

ASKON Batman Şubesinin kendi üyeleri ve iş adamlarına yönelik her ay gerçekleştirdiği bu ay ki ‘Kahvaltılı Buluşma Toplantısı’na katılan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, yatırımcılara ve istihdam sağlayan özel kurumlara İŞKUR’un projelerinden söz etti. Katılımcıların kalifiye eleman sıkıntısından, İŞKUR destekli personel alımına kadar tüm detayları anlatan Eviz, “Bizler, tüm imkanlarımızı zorlayarak hem işe ihtiyacı olana ve hem de işverene desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Eviz, ayrıca, toplantıda yaptığı konuşmada, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, müsteşarından, daire başkanlarına, genel müdürlerinden il müdürlerine kadar tüm kadrosunun bu yıl sahadadır. ‘Çalışma Hayatında Seferberlik’ çalışması başlatmıştır. Bu kapsamda işverenlerimiz, işsizlerimiz, iş arayan ve işçi arayan herkese ulaşarak orunlarını yerinde tespit etme ve çözüm üretmede saha çalışmaları yapıyoruz.” dedi.

Eviz devamla, “Batman için ‘İşsizlikle Mücadele ve İstihdam’ adlı eylem planımızla hem işsizliğe ve hem de personel sıkıntısı yaşayan herkese ulaşarak geniş konseptli bir çalışma başlatacağız” şeklinde konuştu.

İŞKUR’un ayrıca Batmanda yaptığı çalışmalar, yatırımcılara verilen personel ve kalifiye eleman destekleri, İŞKUR’un iş ve çalışma alanındaki yatırımları ve projelerinden söz eden Eviz, ASKON üyeleri ve iş adamlarından tek tek soru alarak bilgi verdi. Toplantı soru ve cevap şeklinde sona ererken, ASKON üyeleri ve toplantıya katılan iş adamları bu verimli toplantı nedeniyle ASKON Başkanı Nasıroğlu ve yönetimine teşekkür etti.

ASKON şube başkanı Nasıroğlu da, İş Kur il Müdürü Besim Eviz ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, KOSG..
KOSGEB Batman İl Müdürü Mehmet Fidan, yaptığı yazılı açıklamada, Girişimcil..
Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Kaya İlhan Çetinkaya, Batman&..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, esnafın pos kesintilerinde indirim yapıl..
Altın fiyatlarının son bir yılda yüzde 80 oranında artığını belirten kuyumc..
Düğün sezonu olmasına rağmen mobilya satışlarında bekledikleri hareketliliğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=