Lütfen bekleyin..



2 yol süpürme aracı daha

06 Mart 2017, 21:10 - Okunma: 1866

Batman Belediyesi, şehrin temizlik hizmetine katkı sağlamak amacıyla temizlik araç filosunu iki yeni yol süpürme aracı ekleyerek güçlendirdi.

Her ortamda Belediyenin temizlik konusunda marka bir kent haline getirme çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, yaptıkları girişimler sonucu Temizlik Müdürlüğü için iki adet yol süpürme aracının kazandırılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kentin ana arter ve bulvarlarındaki temizlik çalışmalarında kullanılacak olan araçların her geçen gün büyüyen, gelişen Batman için daha da katkı sağlayacağı açıklandı. Araçlarla temizlik personelinin iş gücünün rahatlayacağı gibi, temizlik çalışmalarının daha hızlı bir şekilde yapılması hedefleniyor. 

Batmanlı vatandaşlar ise: “Batman’ın her tarafında hummalı çalışmalar var. Her geçen gün Batman büyüyor, gelişiyor, güzelleşiyor. Belediye çalışmalarını sadece belirli noktalara değil, kentin tamamına yaymış durumda. Bu da bizleri oldukça sevindiriyor. Temizlik konusunda hassas olan Batman Belediye Başkan Vekilimiz Aksoy’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇEVRE Kategorisindeki Diğer Haberler
Çiftçilerin üretim yapmakta zorlandığını belirten Ziraat Mühendisleri Odası..
Batman'da evlerinin bir bölümünü ya da belirli bir alanını ipek böcekle..
Geçtiğimiz yıl aşırı sıcaklar ve iklim değişikliğinden dolayı bal veriminde..
Bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla sebze ve meyve fideleri pa..
Havaların ısınmasıyla sebze ve meyve fideleri toprakla buluşmaya başladı. B..
Tarımla geçimlerini sağlayan Batman merkeze bağlı Balpınar beldesindeki çif..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=