Lütfen bekleyin..



Vali Ahmet Deniz, amatör sporcularla buluştu

25 Mart 2017, 22:04 - Okunma: 26279

Batman Valisi Ahmet Deniz, TP Kristal Park tesislerinde Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri ile kahvaltıda bir araya gelerek, projelerle hakkında açıklamalarda bulunarak, ""Hiçbir çocuğumuz, gencimiz kandırılıp dağa götürülmesin" dedi.

Birileri tarafından çocukların, gençlerin kandırılıp dağa götürüldüğünü, bunun önüne geçmeye çalıştıklarını söyleyen Batman Valisi Ahmet Deniz, tek isteklerinin anaların yüreğinin sızlamasına engel olup, huzuru sağlamak olduğunu belirtti.

Batman Valisi Ahmet Deniz, TP Kristal Park tesislerinde Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri ile kahvaltıda bir araya gelerek, projelerle hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplantıya, Vali Deniz’in yanı sıra; Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, bazı kamu kurum müdürleri ile amatör spor kulüp yöneticileri katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Vali Deniz, amatör kulüpleri için ve kentte yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler paylaştı.

vali-ahmet-deniz-018.jpg

Spora yönelik projelerinin olduğunu ve bunu başlattıklarını söyleyen Deniz, ilk olarak alt yapı takımlarına öncelik vereceklerini belirtti. Futbol federasyonu başkanıyla görüştüklerini vurgulayan Deniz, karar alındığını, yakında ışıklandırılmış büyük bir sentetik saha yapımına başlanacağını dile getirdi. Sezon öncesinde iki tane stadın hizmete gireceğini aktaran Deniz, Batman’ın spor kenti haline geleceğini ve bu alanları spor yapmak isteyen Batman halkının hizmetine sokacaklarını bildirdi.

Tek dertlerinin gençlerin kötü yollara bulaşmasına engel olmak ve sporla uğraşmalarını sağlamak olduğun sözlerine ekleyen Deniz, “Huzur olmazsa ne eğitimin, ne sporun, ne işin, ne aşın hiçbir şeyin kıymeti olmuyor. Bölgemiz 30 yıldır bir terör örgütünün kıskacında, saldırıları altında çok sıkıntılar yaşadı. Köydeki genç çocuklarımızı birileri dağa devşirdi. Analarının yüreği sızladı. Bizim derdimiz o anaların yüreği sızlamasın. Hiçbir çocuğumuz, gencimiz kandırılıp dağa götürülmesin. Oradan da ölüleri geldiği zaman birileri bir şeyler üretmesin. Bu çocuklar bizim çocuklarımı. Niye bu çocukların içerisinde Türkiye şampiyonları, bilim adamları, siyasetçi çıkmasın? Yapabiliriz, yapacağız da, daha geri dönüşü yok. Biz bu konuda kararlı bir şekilde mücadele ediyoruz ki, halkımız huzur bulsun.” dedi.

vali-ahmet-deniz-amator-sporcular.jpg

Huzur ortamı oluştuğu için Batman’da 200 tane firmanın cazibe merkezlerine başvurduğunu kaydeden Deniz, “20 bin kişinin istihdamı öngörüyorlar. Niye? Çünkü huzur var ve insanlarımız geleceğe güvenle bakıyor. Batman her zaman bu konuda duyarlı davrandı. 15 Temmuz’daki tavrıyla bunu gösterdi, çukurdan, hendekten uzak tuttu kendini. Batman’ın bu duruşunu en tepen en aşağıya herkes görüyor. Bu güzel duruşu bizde yatırımlarla taçlandırmak istiyoruz. Bütün gaye ve amacımız budur.” diye konuştu.

vali-ahmet-deniz-amator-sporcular-001.jpg

Türkiye’nin saldırı altında olduğunu söyleyen Deniz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hollanda’da, Almanya’da adam ne diyor, ‘Türkiye İslam’ın bayraktarlığını yapıyor, biz bunun için Türkiye’ye karşıyız’ diyor. Böyle büyük oyunlar peşindeler. Bizi birbirimize düşürebilmek için her şeyi yapıyorlar. Ama ne yaparsalar yapsınlar Türk’ü Kürt’ten, Kürdü Arap’tan ayıramazlar. Biz ortağız bir namusa, vatana ve dayanmışız sırt sırta. Biz bu birlikteliğimizi ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz müddetçe de hiç kimse de bir şey yapamayacak. Çok daha güzel günler bizi bekliyor.” (İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=