Lütfen bekleyin..



AK Parti'den esnaf ziyareti

29 Mart 2017, 20:05 - Okunma: 4458

Referandum çalışmalarında esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, 16 Nisan’da halkın onurunu çiğnetmeyeceğini söyledi.

Batman ve bölgede SKM Batman İl Başkanlığının organize ettiği programlar çerçevesinde Mehtap bölgesi esnaflarını ziyaret eden Başkan Uçar, yoğun ilgiyle karşılaşıyor.

SKM Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat’ın da eşlik ettiği esnaf ve aile ziyaretlerinde konuşan İl Başkanı Diyaettin Uçar; “Halkımızın bize ve davaya gösterdiği ilgi alaka karşısında son derece mutlu ve umutlu oluyoruz. İlk kez aTürkiye genelinde olduğu gibi Batman’da partimiz için değil, insanlığımız, onurumuz, şerefimiz ve kardeşliğimiz için çalışıyoruz. 16 Nisan sabahına kadar tüm halkımızın ve esnaflarımızın ayağına kadar gidip, bilgilendirme yapacağız. 100 yıldan bu yana halkı ve ülkeyi sömürenlerin etekleri tutuşuyor. 16 Nisan’da 100 yıllık acımızı bitirip, yeni bir sayfayla tarih yazacağız. Bu devlet tüm halklarıyla, dinleriyle ve dilleriyle güzeldir.” diye konuştu.

SKM Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat ise, partilerinin tüm teşkilatlarının koordineli bir şekilde çalıştığını ve kentin 4 bir yanına dağılarak çalışma yürüttüklerini söyledi. 

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=