Lütfen bekleyin..



Mahallelere özel temizlik programı!

13 Nisan 2017, 18:37 - Okunma: 1674

Batman Belediyesi Temizlik Müdürlüğü tarafından, ekiplerin kentin genel temizliği ile ilgili yürüttüğü çalışmalar kapsamında mahallelere yönelik özel temizlik programı yapıldı.

Kentin geneli için planlanmış günlük rutin temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdüren Batman Belediyesi Temizlik ekipleri, bu genel temizliğin yanında oluşturulan özel temizlik programlarıyla da mahallelerde faaliyet yürütüyor. 

1 kepçe, 2 çöp toplama aracı, 2 kamyon, 2 çöp taksi, 2 süpürge aracı ve 16 temizlik personeliyle Hürriyet ve Çamlıca mahallelerine giren Belediye Temizlik ekipleri, hava şartlarının olumsuzluğuna rağmen temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdürdü. 

Mahalle alanlarındaki açık alanlarda biriken moloz, tezek gibi katı atıklar kepçe ile temizlenirken, çöp toplama ekipleri, ev önlerindeki çöp torbalarını, süpürge aracıyla caddelerde ve kaldırım diplerindeki çöpleri, süpürge ekipleri ise sokaklarda oluşan kirliliği ve çöpleri toplayarak mahalleleri genel temizlikten geçirdiler.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇEVRE Kategorisindeki Diğer Haberler
Yağışların tahminlerin çok üstünde yağması nedeniyle Batman'da bu sene ..
Çiftçilerin üretim yapmakta zorlandığını belirten Ziraat Mühendisleri Odası..
Batman'da evlerinin bir bölümünü ya da belirli bir alanını ipek böcekle..
Geçtiğimiz yıl aşırı sıcaklar ve iklim değişikliğinden dolayı bal veriminde..
Bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla sebze ve meyve fideleri pa..
Havaların ısınmasıyla sebze ve meyve fideleri toprakla buluşmaya başladı. B..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=