Lütfen bekleyin..



Yarım kalan taziye evi yardım bekliyor

07 Mayıs 2017, 21:41 - Okunma: 2048

Batman’ın Kozluk ilçesinin Yapaklı (Beyike) köyünde bir yıl önce yapımına başlanan ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle yarım kalan taziye evi, hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Batman’ın Kozluk ilçesi Yapaklı köyünde yarım kalan taziye evi, hayırseverlerin yardımını bekliyor.

700 nüfuslu köye taziye evi kazandırmak için köylülerle seferber olduklarını ancak imkanları yetmediği için taziye evinin yarım kaldığını söyleyen köy Muhtarı Abdurrezzak Erikli, "Bir yıldan beridir köyümüze 2 katlı taziye evi yapmak için köylülerimizle çabalıyoruz. 400 metrekarelik alanda yapacağımız taziye evi için 120 bin TL topladık. Elimizdeki imkânları kullanarak taziye evini bu aşamaya getirdik. Ancak imkânımız kısıtlı olduğundan taziye evimiz yarıda kaldı. Taziye evinin tamamlanabilmesi için en azından 80 bin TL’ye daha ihtiyaç vardır. Bu konuda tüm hayırseverlerden yardım talep ediyoruz. " ifadelerini kullandı.

Ayrıca Erikli, yardım etmek isteyen vatandaşların 05389406593 nolu telefonu arayarak yardımda bulunabileceklerini belirtti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Havalimanı’nda düzenlenen törenle 190 kişilik ilk hacı kafilesi, yak..
İlahiyatçı Muhsine İpek, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada anneli..
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayapınar Belde Belediye Başkan..
Cuma Hutbelerinde “Vakıf: Yaratan'a Hürmet, Yaratılana Merhamet” konusu..
Batman Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan 100’üncü Yıl TPAO İlkokulu öğrencile..
Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Sami..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=