Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı muhtaçlarla iftarda buluştu

01 Haziran 2017, 03:32 - Okunma: 1897

Batman Umut Kervanı muhtaçlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara yaklaşık 500 kişi katıldı.

Batman’da faaliyet gösteren İnsani Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği (Umut Kervanı), yaklaşık 500 muhtaca iftar yemeği verdi.

mehmet-ali-isik-002.jpg

Batman Umut Kervanı verdiği iftar yemeğine yaklaşık 500 kişi katıldı. İftar yemeğinden sonra basına açıklamada bulunan Batman Umut Kervanı Genel Başkanı Mehmet Ali Işık, ‘Sofralarımızı fakir ve muhtaçlarla paylaşalım’ sloganıyla iftar yemeği verdiklerini belirtti.  

Umut Kervanı olarak 2017 Ramazan ayı geleneksel iftar yemeği ile fakir ve muhtaçlarla buluştuklarını belirten Işık, "Bu Ramazan ayında Batman’da ikamet eden yetim, dul ve muhtaç durumda olan vatandaşlarımız ve gerek Suriyeli ile Afganlı mültecilerle iftarda buluştuk. Yüzlerce aileyi telefonlarla arayıp iftar programımıza davet ettik. Böylelikle bugün 500 kişilik iftar yemeğini verdik." dedi.

Verilen iftar yemeğindeki amaçlarına da değinen Işık, şunları kaydetti: "Buradaki gayemiz amacımız toplum içerisinde bu tür faaliyetleri yaygınlaştırmaktır. Fakir ve muhtaçları da hatırlayıp onlara bir şeyler verebilmektir ve onları sevindirmektir. Bu yolda eğer bir çığır açmışsak ne mutlu bizlere. Bu şekilde tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya fakir, muhtaç ve özellikle yetim aileleri hatırlamalarını istiyoruz. Bu tür etkinlikleri yapmalarını teşvik ediyoruz. Umarım bizler de hedef ve gayelerimize ulaşırız." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi Ekrem Canalp, trafik kazasında hayatını kaybeden Batman Müze ..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'nda yürütülen keşif çalışmala..
Batman'da Çölyak hastalarına özel glütensiz ekmek ve gıda kolileri evle..
İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Mehmet Ali Altun, evliliklerin günümüzde zorluk..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Beşiri’ye bağlı Atbağı Köyü’nde balkon ..
Psikolog Yasir Atalay, okulların kapanmasıyla birlikte çocukların teknoloji..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=