Lütfen bekleyin..



Asri Mezarlık temizlendi

15 Haziran 2017, 20:23 - Okunma: 1981

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa çalışmasıyla Asri Mezarlık sahası genel temizlik taramasından geçirildi.

Batman Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, mezarlık sahası içerisinde yer alan tüm ağaçları budanırken, mezarların çevresi bulunan kurumuş otlar temizlendi.

Aynı çalışmaya katılan Belediye Temizlik ekipleri ise mezarlık girişi ve iç kısımlardaki yolları çöplerden ve toprak kirliliğinden arındırdı.

Belediye Park Bahçe ve Temizlik Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda,  Ramazan ayı boyunca ve arife günü, mezarlık ziyaretine gelecek vatandaşların temiz ve rahat bir ortamda ziyaret vecibelerini gerçekleştirebilmeleri amaçlandı.

Maneviyatın değerlerin ön planda bulunduğu mezarlıkların bakım ve temizliğini düzenli olarak gerçekleştiren ekiplerin çalışmaları dışında kalan zamanlarda Mezarlıklar Müdürlüğü çalışanları da ortamın korunması ve taleplerin yerine getirilmesi için çalışmalarını 7/24 sürdürüyor.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇEVRE Kategorisindeki Diğer Haberler
Havaların ısınmasıyla sebze ve meyve fideleri toprakla buluşmaya başladı. B..
Tarımla geçimlerini sağlayan Batman merkeze bağlı Balpınar beldesindeki çif..
Batman'da bir iş yerinde satışı yasak olan hayvanlar arasında bulunan 3..
Batman'ın Hasankeyf ilçesine özgü "Mehina Sarımsağı" coğrafi ..
Yaklaşık 17 yıldır kelebekler üzerine araştırmalar yürüten Batman Üniversit..
Bu sene hububatta yüksek bir rekolte beklediklerini belirten Batman Ziraat ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=