Lütfen bekleyin..



Batman’a 750 adet sallamalı çöp konteynırı

29 Haziran 2017, 18:56 - Okunma: 1597

Batman Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Batman’ın değişik Bulvar, Cadde ve ana arterlerde kullanılmak üzere sallamalı çöp konteynırı montajına başlandı.

Batman’ın en işlek caddelerinden Turgut Özal Bulvarı, 1. ve 2. Cadde olarak bilinen Bankalar Caddesi, Gülistan Caddesi, Edip Solmaz Bulvarı (SSK Caddesi), Yayla Caddesi ve eski otogar caddesi başta olmak üzere farklı ana arterlerine çöp konteynırlarının montajının yapılmasına başlandı.

Kullanımdan  dolayı eskiyen, paslanan, yıpranan ve çürüyen çöp konteynırlarının yerine sallamalı çöp konteynırı montajının yapımına başlandığını ifade eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, “Batman’ı yaşanılabilir ve temiz bir kent yapma çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü” kaydederek, esnafların yoğun olduğu cadde ve bulvarların kaldırımları ile vatandaşların yoğun geçiş yaptığı parklar ve otobüs duraklarına sallamalı çöp konteynırı montajının ekiplerimiz tarafından yapıldığını belirtti. Aksoy: “Bu kent hepimizin. Şehrimizin güzel görünüm kazanabilmesi ve bu görünümün sürekli olması için her vatandaşımıza büyük görevler düşüyor. Lütfen montajı yapılan çöp konteynırlarımıza sahip çıkalım. Kırmayalım, zarar vermeyelim. Ayrıca atılacak izmarit, atık ve poşetlerimizi de çöp kutularımıza atalım. Şehrimizi sürekli güzel görmek istiyorsak hepimiz bu çalışmaya ortak olmalıyız” dedi.

Sallamalı çöp konteynırlarının montajının yapılmasının oldukça anlamlı olduğunu ifade eden vatandaş ve esnaf ise : “Daha önce çöp kovası veya çöp kutusu olmayan yerlere vatandaşlar çöplerini rast gele gelişi güzel bir yerlere atıyordu. Sallamalı çöp konteynırlarının montajının ardından vatandaşların rast gele bir yerlere çöplerini atmalarına da bir gerekçe kalmamış oldu. Umarız halkımız da diğer şehirlerdeki gibi şehirlerine sahip çıkar” diyerek çalışmalardan memnun olduklarını ifade ettiler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=