Lütfen bekleyin..



Tarihi sikkeler ele geçirildi

03 Temmuz 2017, 13:28 - Okunma: 3152

Batman İl Emniyet Müdürlüğü, yakalanan bir kişi üzerinde tarihi 92 adet gümüş, 8 adet altın görünümünde sikke ve 21 adet taş ele geçirildiğini açıkladı.

Batman’da yakalanan bir kişi üzerinde tarihi 92 adet gümüş, 8 adet altın görünümünde sikke ve 21 adet taş ele geçirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yakalanan bir kişi üzerinde tarihi 92 adet gümüş, 8 adet altın görünümünde sikke ve 21 adet taş ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, “Görevlilerimizce araması bulunan bir şahsı otel odasından teslim almaya gidildiğinde, şahsın yapılan üst aramasında 92 adet farklı boyutlarda gümüş sikke, 8 adet farklı boyutlarda altın görünümünde sikke ve 21 adet üzerinde işlemeleri bulunan farklı boyutlarda taşlar ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamada, konu ile ilgili gözaltına alınan bir şüphelinin, tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Eğitim ve Danışmanlık Birimi, çocukl..
Batman'ın kültürel mirasını yeni bir anlayışla geleceğe taşıyan Hasanke..
Batman'ın Sason ilçesi, doğası ve serin havasıyla bölgenin vazgeçilmez ..
Hasankeyf Kalesi'nde yürütülen arkeolojik çalışmalar, özellikle Büyüksa..
Batman, 10 gün boyunca kültür ve sanatın canlı merkezi oldu. Düzenlenen 8&#..
Batman'ın Sason ilçesinde konuşulan Arapça lehçeleri, Ankara Üniversite..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=